Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B5 1.8T AEB , Gwint , RECARO RS4 , BIX - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że ostatnio nic się nie działo to tylko do wczoraj . Poleciało no właśnie aż ciężkawo powiedzieć ale dwumas powiedział pa pa :kwasny:

Kilka fot z dzisiejszego demontażu siedzenia i dłubania :

7oaf.jpg

z4ie.jpg

qr70.jpg

mu7z.jpg

W miejsce starego wpadło to samo czyli kompletny zestaw dwumas , tarcza , docisk LUK'A

Opublikowano

Jakie koszty takiej imprezy?

Wyslane tostem z maslem.

Opublikowano

dobre pytanie :D musti napisz mniej wiecej koszta :decayed:

Opublikowano

Kompletny dwumas udało mi się kupić za 1414zł do tego doszły jeszcze świece NGK za 150zł

Robocizny nie liczę bo dałem tylko 50zł za użyczenie windy

---------- Post dopisany 02-04-2014 at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany 10-02-2014 at 18:59 ----------

Coś tam się ostatnio robiło jedno naprawiało drugie psuło he he :wink4:

eoch.jpg

Mała paczka a cieszy :

lqrm.jpg

A tutaj dzisiejsze malowanie z nudy

8v19.jpg

ALA US :decayed:

yv7j.jpg

Do tego doszły mi jeszcze przednie głośniki BOSE ale nie ma foto bo padł mi tel

Jutro czyszczenie przepustnicy a niebawem malowanie ramki grilla czekam na dipa i inne malowania :naughty:

Opublikowano

czasu masz to widze cos sie dzieje:decayed:

Opublikowano
czasu masz to widze cos sie dzieje:decayed:

kilka drobnostek musiałem porobić Tomeczku a że czas jest i pogodynka dopisuje to się coś robi ale to tylko tylko żeby się nie przemęczyć za dużo bo nie można jeszcze :thumbdown:

nie wspomnę że audi jest tak upierdzielone że to szok a ja nie mogę umyć bo za duży wysiłek

FELGI NA SPRZEDAŻ info na PW

---------- Post dopisany 03-04-2014 at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2014 at 21:13 ----------

Przepustnicę dziś sobie wyczyściłem i jest gitarka obroty w końcu nie głupieją.

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ----------

Plasti lak używał ktoś tego dobre do pryśnięcia grilla ?

Opublikowano

TAK :D

ja mialem dipa na felgach zimowych i przez cala zime sie utrzymal, teram mam na grillu i tez sie jakos trzyma .

Opublikowano

ja mialem dipa na felgach zimowych i przez cala zime sie utrzymal, teram mam na grillu i tez sie jakos trzyma .

Musti pyta o Laka a nie o Dipa:whistling:
Opublikowano

Musti pyta o Laka a nie o Dipa:whistling:

soreczki :D vlad

mialem laka ,pomylka ,:D

Opublikowano

Pytam bo lak a dip wychodzi cenowo dużo bo prawie połowa

Opublikowano

Musti czytałem trochę co chłopaki pisali i Lak podobno to gówno:whistling:

Opublikowano

Mam PlastiLaka na grillu - 3 warstwy, odpowiednio przygotowany. Po 3 miesiącach pojawiły się pierwsze dziurki, po roku używania jest ich całkiem sporo ale trzeba z bliska oglądać, tak z 4-5 metrów nie widać ich. To dobra oferta jak ktoś chce sobie 2x w ciągu roku pomalować. Ponadto - plastilak jest ciut gorszy jeśli chodzi o 'czerń'

Opublikowano
Musti czytałem trochę co chłopaki pisali i Lak podobno to gówno:whistling:

w takim razie poszukam dipa a Ty gdzie kupowałeś ?

---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

Mam PlastiLaka na grillu - 3 warstwy, odpowiednio przygotowany. Po 3 miesiącach pojawiły się pierwsze dziurki, po roku używania jest ich całkiem sporo ale trzeba z bliska oglądać, tak z 4-5 metrów nie widać ich. To dobra oferta jak ktoś chce sobie 2x w ciągu roku pomalować. Ponadto - plastilak jest ciut gorszy jeśli chodzi o 'czerń'

dzięki za małą opinię poszukam dipa

Opublikowano

Musti ja brałem z allegro ale nie pamiętam od jakiego allegrowicza...Vario też ogarnia te tematy chyba bo kiedyś od niego brałem:wink:

Opublikowano
Musti ja brałem z allegro ale nie pamiętam od jakiego allegrowicza...Vario też ogarnia te tematy chyba bo kiedyś od niego brałem:wink:

gadałem z nim to już nie handluje tym podobno :whistling:

---------- Post dopisany 04-04-2014 at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany 03-04-2014 at 22:35 ----------

Dziś wpadły jakieś paczki ciekawe co w nich jest bo ja nic nie zamawiałem :naughty:

sxfu.jpg

Z racji że nie ma amatora na moje Rs-y fele dziś zawitały na aucie :wink4:

Opublikowano

ciekawe co w tych paczuszkach a na rs-y takie jak moje nie wymieniasz?

Opublikowano
ciekawe co w tych paczuszkach a na rs-y takie jak moje nie wymieniasz?

nie wymieniam jedynie sprzedaż :wink:

Wpadły nowe białe kierunki boczne :wink4:

uhud.jpg

Odświeżyłem i zrobiłem polerrr końcówek wydechu :

wisx.jpg

iin3.jpg

A także odbyło się pierwsze mycie szamponem Shiny po zimie i położenie wosku Meqsa :

dl72.jpg

w90l.jpg

Może zdjęcia nie są ideał bo pstrykane telefonem , ale zawsze coś

Opublikowano

na Lipno pucuj auto :naughty:

Opublikowano

no praca wre widzę :decayed:

Opublikowano
na Lipno pucuj auto :naughty:

oczywiście zamów pogodynkę tylko Prezes :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...