musti Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Jako że ostatnio nic się nie działo to tylko do wczoraj . Poleciało no właśnie aż ciężkawo powiedzieć ale dwumas powiedział pa pa Kilka fot z dzisiejszego demontażu siedzenia i dłubania : W miejsce starego wpadło to samo czyli kompletny zestaw dwumas , tarcza , docisk LUK'A
Rooney1990 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Jakie koszty takiej imprezy? Wyslane tostem z maslem.
kaFFFar Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 dobre pytanie musti napisz mniej wiecej koszta
musti Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kompletny dwumas udało mi się kupić za 1414zł do tego doszły jeszcze świece NGK za 150zł Robocizny nie liczę bo dałem tylko 50zł za użyczenie windy ---------- Post dopisany 02-04-2014 at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany 10-02-2014 at 18:59 ---------- Coś tam się ostatnio robiło jedno naprawiało drugie psuło he he Mała paczka a cieszy : A tutaj dzisiejsze malowanie z nudy ALA US Do tego doszły mi jeszcze przednie głośniki BOSE ale nie ma foto bo padł mi tel Jutro czyszczenie przepustnicy a niebawem malowanie ramki grilla czekam na dipa i inne malowania
tomcrack27 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czasu masz to widze cos sie dzieje:decayed:
musti Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 czasu masz to widze cos sie dzieje:decayed: kilka drobnostek musiałem porobić Tomeczku a że czas jest i pogodynka dopisuje to się coś robi ale to tylko tylko żeby się nie przemęczyć za dużo bo nie można jeszcze nie wspomnę że audi jest tak upierdzielone że to szok a ja nie mogę umyć bo za duży wysiłek FELGI NA SPRZEDAŻ info na PW ---------- Post dopisany 03-04-2014 at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2014 at 21:13 ---------- Przepustnicę dziś sobie wyczyściłem i jest gitarka obroty w końcu nie głupieją. ---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- Plasti lak używał ktoś tego dobre do pryśnięcia grilla ?
kaFFFar Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 TAK ja mialem dipa na felgach zimowych i przez cala zime sie utrzymal, teram mam na grillu i tez sie jakos trzyma .
wladi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 TAK ja mialem dipa na felgach zimowych i przez cala zime sie utrzymal, teram mam na grillu i tez sie jakos trzyma . Musti pyta o Laka a nie o Dipa:whistling:
kaFFFar Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 TAK ja mialem dipa na felgach zimowych i przez cala zime sie utrzymal, teram mam na grillu i tez sie jakos trzyma . Musti pyta o Laka a nie o Dipa:whistling: soreczki vlad mialem laka ,pomylka ,
musti Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pytam bo lak a dip wychodzi cenowo dużo bo prawie połowa
wladi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Musti czytałem trochę co chłopaki pisali i Lak podobno to gówno:whistling:
cptolgierd Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Mam PlastiLaka na grillu - 3 warstwy, odpowiednio przygotowany. Po 3 miesiącach pojawiły się pierwsze dziurki, po roku używania jest ich całkiem sporo ale trzeba z bliska oglądać, tak z 4-5 metrów nie widać ich. To dobra oferta jak ktoś chce sobie 2x w ciągu roku pomalować. Ponadto - plastilak jest ciut gorszy jeśli chodzi o 'czerń'
musti Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Musti czytałem trochę co chłopaki pisali i Lak podobno to gówno:whistling: w takim razie poszukam dipa a Ty gdzie kupowałeś ? ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- Mam PlastiLaka na grillu - 3 warstwy, odpowiednio przygotowany. Po 3 miesiącach pojawiły się pierwsze dziurki, po roku używania jest ich całkiem sporo ale trzeba z bliska oglądać, tak z 4-5 metrów nie widać ich. To dobra oferta jak ktoś chce sobie 2x w ciągu roku pomalować. Ponadto - plastilak jest ciut gorszy jeśli chodzi o 'czerń' dzięki za małą opinię poszukam dipa
wladi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Musti ja brałem z allegro ale nie pamiętam od jakiego allegrowicza...Vario też ogarnia te tematy chyba bo kiedyś od niego brałem:wink:
musti Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Musti ja brałem z allegro ale nie pamiętam od jakiego allegrowicza...Vario też ogarnia te tematy chyba bo kiedyś od niego brałem:wink: gadałem z nim to już nie handluje tym podobno ---------- Post dopisany 04-04-2014 at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany 03-04-2014 at 22:35 ---------- Dziś wpadły jakieś paczki ciekawe co w nich jest bo ja nic nie zamawiałem Z racji że nie ma amatora na moje Rs-y fele dziś zawitały na aucie
patryk10015 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ciekawe co w tych paczuszkach a na rs-y takie jak moje nie wymieniasz?
musti Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ciekawe co w tych paczuszkach a na rs-y takie jak moje nie wymieniasz? nie wymieniam jedynie sprzedaż Wpadły nowe białe kierunki boczne Odświeżyłem i zrobiłem polerrr końcówek wydechu : A także odbyło się pierwsze mycie szamponem Shiny po zimie i położenie wosku Meqsa : Może zdjęcia nie są ideał bo pstrykane telefonem , ale zawsze coś
musti Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 na Lipno pucuj auto oczywiście zamów pogodynkę tylko Prezes
Rekomendowane odpowiedzi