Chemik21 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam, ostatnio próbowałem usunąć ryski i zmatowienia pastą polerską do wyświetlaczy ale efekt jest zerowy. Czy ktoś z Was spotkał się z foliami na wyświetlacz?
aborygen Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 miałem folie w rns - fajna sprawa nie musisz się martwić o ryski itp (wyświetlacz miałem w idealnym stanie) jak nie masz dużych rys to na pewno pomoże
cys Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Na wyświetlaczu jest warstwa anty refleksyjna, i ona pierwsza dostaje po pupie:wink: Jak masz głebokie rysy, to najlepiej jest usunięcie antyrefleksu, i naklejenie foli, najlepiej matowej. Przy grubych rysach nawet po naklejeniu foli widać ryse, jest opcja delikatnego wyełnienia rysy oliwką, lub czymś podobnym co nie odparuje, a zamaskuje nawet głeboką ryse:naughty:, mam tak u siebie od pól roku i jest ok:wink:
Piotrek81 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 tu jest troche o folii i czyszczeniu;http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-rns-e-odnowienie-zuzytego-wyswietlacza-v-2-0-a-140847/
Rekomendowane odpowiedzi