szczawik111 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam Tak na szybko z pracy czypodejdzie zawias FK z VW PASSATA B5 do mojej audi a4 b6 z gory dzieki pozdrawiam
Bluebird Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jaki zawias? Konkretna informacja = konkretna odpowiedź Czy obciążenia osi w obu autach są takie same? Jeżeli masz numer producenta zawieszenia to zaraz Tobie to sprawdzę...
szczawik111 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 niestety nic nie mam postaram sie na poniedzialek miec wszystkie informacje
rajan Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Po pierwsze widełki w przednim amortyzatorze w A4 B6 ją węższe niż z passata czy a4 b5, a jakbyś włożył tylne sprężyny to audi by Ci mocno usiadło. kolega kombinował z tyłem ale wszystkie ja jakieś krótkie
szczawik111 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Opublikowano 4 Września 2013 dzieki kolego za info szkoda chyba przyjdzie przeczekac do wiosny hehe
Keicam_Rider Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 A czy same sprężyny podejdą z passata b5fl ? Panowie/Panie PILNE , więc jeśli ktoś wie proszę o odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi