Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B8] A4 AirRide by wojtsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
obadajcie polo Wojtsena

Raceism Zobacz wątek - VW Polo V5

Fiu,fiu:shock3: To się zapowiada:jerk:

Do Vossenow to pewnie i hebel odpowiedni wjedzie?...

będzie będzie :) już nawet mam coś klepniętego i leży do odbioru :D

trwają mozolne prace nad korektą lakieru przed powłoką kwarcową ( musi być korekta rys w 90% ) w auto-spa zgorzelec

2j8v.jpg

kty2.jpg

qn43.jpg

Opublikowano

kolor mega:kox:

Opublikowano

No jest wyjątkowa. I te czarne dodatki, SUPER.

---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

Miałeś przyciemnione szybki ? Jeśli tak to jaką folią ?

Opublikowano

Kolor mega mi się podoba w zestawieniu z czarnymi dodatkami :thumbup1: a po krekcie i z powłoką będzie jeszcze lepiej wyglądał.

Opublikowano
  • Autor
No jest wyjątkowa. I te czarne dodatki, SUPER.

---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

Miałeś przyciemnione szybki ? Jeśli tak to jaką folią ?

no własnie miałem, nie jestem zwolennikiem przyciemniania szyb, ale na razie zostaje folia, po zimie zobaczę czy dalej mnie będzie raziło.

auto już w powłoce kwarcowej, zdjęcia nie odzwierciedlają lustra. Teraz czekam na kuriera z zawieszeniem i lecimy z koksem.

cqtz.jpg

oszt.jpg

ou2q.jpg

Opublikowano
trwają mozolne prace nad korektą lakieru przed powłoką kwarcową ( musi być korekta rys w 90% ) w auto-spa zgorzelec

Ile trwa ten cały zabieg(od mycia począwszy, na powłoce skończywszy), i opinie o zakładzie?:wink:

Opublikowano
  • Autor

korekta tak dużego auta trwa ok 5 dni ( nie może być w ogóle rys i holo ) po odtłuszczeniu kwarc nakłada się wacikiem. Razem ze schnięciem - ok 5h. Robert już mi korygował moje czarne Polo które jak magnes przyciągało holo od mikrofibry i się rysowało nawet wiatrem. Po kwarcu nie muszę się o nic bać, zero rys na lakierze a jak już jest rysa to na kwarcu, którą się wypełnia sealantem.

Opublikowano

no a jednak golas i do tego czerwony

mam znajomego u mnie w irl zapodam Ci fotki na zachete :-P

oj duzo pracy cie czeka ale zima dluga

mam nadzieje ze pojawie sie w przyszlym zesonie to strzelimy pare fotek razem

a z kiera szkoda ze sie tak pospieszyles bo ja swoja chce opchnac i cos innego wsadzic

a tutaj freddie:kox:

579307_530016380389005_1000502316_n.jpg

983606_530188130379436_1982468398_n.jpg

Opublikowano
  • Autor

hehe znam auto, już mi Rafał pokazywał :P czemu dużo pracy mnie czeka ? polo robiłem 4 lata, więc tu też mi się nie spieszy, z nikim się nie ścigam :)

Opublikowano
  • Autor

polówkę robię osobnym tokiem, też przejdzie metamorfozę do wiosny ;)

w międzyczasie doszedł gwint AP od chłopaków z BestPerformance, mega dobra firma polecam jeśli ktoś chce coś z wyższej półki i na już :)

AP świetnie się sprawdzi na poduszkach, będzie komfortowo i bez dziadostwa

61hw.jpg

multi wsadziłem dzisiaj, podpięta i zaadoptowana, i jeszcze bajerek musiałem :naughty:

fbe.gif

teraz dalej zbieram graty do pneumatyki.

Opublikowano

noi prosze :decayed: tydzień od przedstawienia auta i ile sie już dzieje :decayed: czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy

mówisz że ap jest spoko?

Opublikowano
  • Autor

no już dzisiaj zawiozłem do Bełchatowa zawieszenie do zakucia w poduszki, w międzyczasie rozprowadzę sobie instalacje w aucie :D AP porównywalny z K&W (prawie) przy takich gabarytach świetnie sprężysty i komfortowy. Opcja APX to już w ogóle wypas.

Opublikowano
:kox: Kolorek piękny! I plany... Uuuu.. Będę tu zaglądał! Powodzenia! :good:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To mówisz w naszej stolicy energetyki działasz u Czesława :decayed:

czaje sie na B8, pewnie jakoś wtedy miałbym chęci do działania i AP pewnie zakupie :decayed:

---------- Post dopisany 27-09-2013 at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany 13-09-2013 at 00:34 ----------

Dzieje sie coś w temacie ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

stary wszyscy robią u czesia więc termin okuć mam na listopad :D za tydzień kuzyn przywozi aira i kładziemy przewody i elektrykę. Heble też czekają do odbioru.

Opublikowano

Ważne żeby było na następny sezon :decayed:

właśnie słyszałem że ma pełne ręce roboty, nawet ostatnio widziałem u niego tą A6 w szarym plastidipie z zoltymi felgami

kiedyś moją furke też będzie musiał zaopatrzyć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

pytanie,

kupiłem tunel środkowy z podłokietnikiem bo tam montuję manometry i przyciski, czy wszystko wchodzi p&p do wrsjii bez podłokietnika ? jak się demontuje tunel żeby nic nie uszkodzić.

kolejne pytanie bo słuchałem grania B&O i na prawdę robi robotę, czy da radę sobie pozmieniać samemu cały komplet czy lepiej oddać specjalistom bo na pewno trzeba programować 2g.

Opublikowano
pytanie,

kupiłem tunel środkowy z podłokietnikiem bo tam montuję manometry i przyciski, czy wszystko wchodzi p&p do wrsjii bez podłokietnika ? jak się demontuje tunel żeby nic nie uszkodzić.

kolejne pytanie bo słuchałem grania B&O i na prawdę robi robotę, czy da radę sobie pozmieniać samemu cały komplet czy lepiej oddać specjalistom bo na pewno trzeba programować 2g.

Poradzisz sobie sam :)