Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B8] A4 AirRide by wojtsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, gleba mega:naughty: , a powiedz mi tył siada równo z przodem czy jest troszke nizej??

czekam na te vosseny bo jestem ciekaw jak 20'' sie wpasuje do b8 na taka glebke :) fura fajna powodzenia w modach , big pozdro!

Opublikowano
  • Autor

przód i tył jest tak samo, tylko zderzak przedni jest konstrukcyjnie wyżej niż progi np. ale tam będzie dokładka czarna. Też czekam na Vosseny ale to na spokojnie w połowie stycznia ;)

Wczoraj w BEST-Performance chłopaki walczyli z DPFem, został usunięty, wgrany soft i na hamowni auto wypluło 180km i coś pod 400 Nm. Zepsuła się przepustnica i to ona pomagała w zapychaniu tego dziadostwa, mam nadzieję że nowa się już nie z..bie :naughty:

Pytanie do speców - ściągaliście kiedyś te listwy w drzwiach i w konsoli przedniej ? bo boję się żebym czegoś nei połamał swoimi zgrabnymi paluchami

hkib.th.jpg

Opublikowano

Bardzo prosto się ściąga coś szerszego płaskiego i nie giętkiego aby podważyć i elegancko wychodzi. Ja to robiłem jak WRC nożem do masła :naughty:

Opublikowano
przód i tył jest tak samo, tylko zderzak przedni jest konstrukcyjnie wyżej niż progi np. ale tam będzie dokładka czarna. Też czekam na Vosseny ale to na spokojnie w połowie stycznia ;)

Wczoraj w BEST-Performance chłopaki walczyli z DPFem, został usunięty, wgrany soft i na hamowni auto wypluło 180km i coś pod 400 Nm. Zepsuła się przepustnica i to ona pomagała w zapychaniu tego dziadostwa, mam nadzieję że nowa się już nie z..bie :naughty:

Pytanie do speców - ściągaliście kiedyś te listwy w drzwiach i w konsoli przedniej ? bo boję się żebym czegoś nei połamał swoimi zgrabnymi paluchami

http://imageshack.us/a/img826/470/hkib.th.jpg

Żeby sciągnąć dekor z deski, to trzeba (warto) zdemontować schowek.

Opublikowano

http://imageshack.us/a/img826/470/hkib.th.jpg

Żeby sciągnąć dekor z deski, to trzeba (warto) zdemontować schowek.

Bez demontażu schowka też da się bez problemu, tylko delikatnie:wink:

Opublikowano
  • Autor

dobra spróbuję płaskim nożem :winkw

końcu mam jakieś foty wyraźniejsze jak to wyszlo

q0jg.jpg

5cu1.jpg

p09f.jpg

kwi4.jpg

jhm5.jpg

3ma5.jpg

vnez.jpg

no i trzeba przyzwyczajać się do cleana na ryju

1dik.jpg

Opublikowano

Piękna :) przydałby się zderzak s-line z tyłu i dwie rurki :) Dobrze że nie masz suba w bagażniku bo chyba by to tam wszystko nie wlazło ;/

Opublikowano

Dziwne że dopiero teraz zauważyłem ten temat :facepalm:

Po Polo wiadomo że lipy to na pewno nie będzie :wink: Będę śledził temat... Powodzenia :wink: Czekam na zdjęcia z kołami:kox:

PS. Dobrze leży :kox::naughty:

Opublikowano
  • Autor
Piękna :) przydałby się zderzak s-line z tyłu i dwie rurki :)

kurcze no własnie pakietu s-line nie chcę. Dokładka na przód będzie pod zderzak i z tyłu na pewno też coś się wymyśli ale raczej zderzaków nie ruszę i wydechu.

z kołami będzie pod koniec stycznia już skręcane na gotowo:) a na razie pauza

Opublikowano
  • Autor

tą zimę przepękam na serii, ale na przyszlą zimę musi być 19 przez heble :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no lekko przesunięty w kole, bo się nie mieściły graty jak widać wyżej

Opublikowano
Takie koła na zimę by pasowały do niej :) chyba że myślisz o większych

FELGI ALU 17'' AUDI A4 8K ORYGINALNE !! SPRAWDŹ !! (3780424103) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Bardzo dobre felgi jak na 17" :thumbup1:

Zrób proszę zdjęcie z boku samochodu.

Masz jakiś filmik jak pracuje zawieszenie ?

Opublikowano

ciekawy ten zestaw z ap... :)

autko super wyglada , kolory mamy takie same wiec nie wypada zachwalac ...:grin: hehe

Opublikowano

Wojtek, a co Ci sama klapa świeci?

...jak nie masz wyjmaków do tapicerki owiń nóż taśmą parcianą aby nie porysować tapicerki :wink:

Opublikowano
  • Autor

świeci wszystko, tylko na tyle ledy migają tak że aparat w telefonie nie ogarnia :D lustrzanką normalnie wychodzi.

Jak wrócę z delegacji to to ogarnę, myślałem że więcej komplikacji jest z tymi dekorami ;) jaki lakier polecacie do piano black ? czy samemu mieszać bazę + klary ?

Opublikowano

Jak będziesz wyjmował ten dekor z kokpitu to uważaj, bo ze względu na bezpieczeństwo szkopy zrobili tam inne zatrzaski niż w bocznych ( poducha AirBag itp. ) Ja u siebie wyjmowałem kilka razy, z drzwi wyskakują, ale z kokpitu to jest bardzo ciężko. Tak ciągnąłem wyjmakami że aż wreszcie pękł jeden zatrzask a z drugiego zapinka stalowa wywinęła się na lewą stronę, masakra jakaś. Chyba lepiej było by wyjąć schowek i od tyłu ścisnąć zaczepy.

Ja malowałem dekor kolor czarną bazą żadnych dodatków, na to klar Glasurit z serii utwardzonej, można ewentualnie kwarcowym. Póki co mam to przy biegach i jest bez rys :). Zobaczymy jak długo.

Opublikowano
  • Autor

spoko mam 2 kpl listw więc będę to na podglądzie robił. Jak się urwie to mam drugą w zapasie

Opublikowano
tą zimę przepękam na serii, ale na przyszlą zimę musi być 19 przez heble :naughty:

Jakie heble planujesz :eusathink: