?uki1984 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ta biała kozak w ...uj Wojtek ładuj RSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 W pl tez mamy sorry za offa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ooo ku..a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 nieeee Body RS4 nie dla mnie moje wide body będzie znacznie grubsze z włókna węglowego na nity buda cięta. Zobaczycie za dwa miesiące Dlatego też niestety muszę sprzedać moje Vosseny VFS-2 Satin bronze 10,5 et42, mogę z oponkami czemu nowe do żyda ? bo są za wąskie ... celuję w 4x12J/20 Propozycje cen walcie na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Gruuubo, te koła co na fp? Dobrze to siadzie: kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 z kołem to nie wiem do końca, te adv co mierzyłem jakoś nie warte ceny. Nad kołem się zastanowię w lutym jak już będzie auto do pasowania. Na bank będzie coś skręcanego kutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie mogę się doczekać efektu, choć i tak wiem że będzie rozpierdol: kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 wojtek co ty allroad UFO budujesz ??/ sledze projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 moje wide body będzie znacznie grubsze z włókna węglowego na nity buda cięta. Zobaczycie za dwa miesiące zboczeniec ustrzeliłem jeszcze na starym kółku DSC_3099a by michal_s87, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 dzięki za foto, ląduje na FB profilu https://www.facebook.com/widebodyaudi?ref=hl Do sprzedania ledwo używane moje Vosseny Satin Bronze. Używane 2 miechy, kilka draśnięć ma do pomalowania ale ogólnie jak nówki. Kolor robi mega robotę, ale niestety muszę je zmienić na szersze.20x10.55x112et42Flow FormMogę opchnąć z oponami bo też mi nie są potrzebne.Jest opcja rezerwacji !! i przymiarekZainteresowanych na pw , mail [email protected] lub 508 305 704 pasują p&p do A5 A6C6, A7, A8 itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 myśle ze jest kilku maniaków na forum którzy chetnie by sie skusili na to koło. Teraz ile chcesz upchnąć? 11-11,5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 bo to na serio dobra cenka i te koła były moimi najlepszymi, gdyby nie chory umysł na pewno bym ich nie sprzedał ! ja chcę 12J upchnąć w 3tlg kutych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pytanie mam... przy poprzednich felgach które miały z tego co pamiętam ET42 musiałeś dawać dystans, żeby ramiona felgi nie wadziły o zacisk z RS3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 tak, na tych też. Też mają 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A jaki dałeś dystans ? Przy feldze ET35 siadło by bez dystansu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 metodą prób i błędów. ET 35 nie do tych hamulców na pewno dystans trzeba dać prawie przy każdym kole concave świąteczny prezent mam kilka fajnych gratów do sprzedania między innymi nowiutką kierę jak wyżej ( z szarą nicią ) oraz klamki z RS5 jakby ktoś chciał. Ale za cholerę nie mogę dodawać ogłoszeń w dziale sprzedam części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 za mało postów masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 To napisz jeszcze jaki dystans dałeś, żeby to upchać chyba że to tajemnica... Będę zamawiał felgi i nie chce robić tego metodą prób i błędów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) żadna tajemnica, sporo mnie to nerwów kosztowało, bo mi nikt nie chciał podpowiedzieć. U mnie mam 7mm z przodu i 9 z tyłu przy et42 . 10,5 J nie ma opcji w ogóle, żeby weszło w budę, zawsze będzie wystawało, przy gwincie tym bardziej. klamki z RS5 do sprzedania - 100 euro za parę. Wiadomo jak bardzo to niedostępne rzeczy oczywiście nowe z fabryki z DE Oraz badge Audi Exclusive 40 eur za komplet Kto pierwszy ten lepszy PW Edytowane 16 Grudnia 2014 przez wojtsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wojt ile za kiere ? Proszę o pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi