MAJKI Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Moje B7 zmieniło właściciela i miało być coś nowszego z fajnym wypasem i trafił się vw a że rodzina już na karku to idealne autko dla mnie, jedynie ciężko jest się przyzwyczaić do silnik 105KM jakos się odpycha ale b7 lepiej jeździło ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------
hornet Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Pikny Dla rodziny w sam raz bo A4 to małe trochę
Nowak_zg Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 PIĘKNY CROSS TOURAN 1,9TDI ----SPRZEDANY----- (3507986169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bardzo fajny ... wg mnie najlepszy touran jaki moze byc to wlasnie cross 1.9tdi
hornet Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Tych cross-ów jest mało. Znajoma ma ale przed liftem 2008r i bez skór i navi ale za to z kierą multi i będzie się szykowała na sprzedaż... ma go od nowości i nalatała z nim 168 tys km
MAJKI Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 Dokładnie to jest to autko na zdjeciach nie widac kilku mankamentów jakie wyszły na żywo (dlatego cena do oddania była tez inna jak w ogłoszeniu ) ale jestem w trakcie ich usuwania bo auto musi być tip-top. Jedno mnie rozbraja auto ma przednie i tylne czujniki parkowania a obydwa zderzaki obdarte i nadają sie do malowania No i tu jest bagażnik a nie to co w b7
horny devil Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Tata kupił turka w pierwszej budzie. Auto super funkcjonalne. Sam się przymierzałem ale chwilowo mam małą rodzinę więc odpuściłem. Co do tego że nie jedzie to racja ojciec ma 115km i też słabo to ciągnie za to masz wypas przedni a fotele są mega bezawaryjności!!
remus_kraków Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ja by Touran był w wersji 4x4 bo taki napęd pasował by do Crossa to bym się nie zastanawiał nawet chwili.
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ja by Touran był w wersji 4x4 bo taki napęd pasował by do Crossa to bym się nie zastanawiał nawet chwili. +1 Czasem zastanawiam sie co lepsze, sharan czy touran:eusathink: Też brałem go pod uwage przy wyborze auta, ale własnie brak 4x4 go skreślił, kupiliśmy tiguana 4x4 CR, bagaznik mniejszy, no ale cos za cos:wink:
horny devil Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ja by Touran był w wersji 4x4 bo taki napęd pasował by do Crossa to bym się nie zastanawiał nawet chwili. +1 Czasem zastanawiam sie co lepsze, sharan czy touran:eusathink: Też brałem go pod uwage przy wyborze auta, ale własnie brak 4x4 go skreślił, kupiliśmy tiguana 4x4 CR, bagaznik mniejszy, no ale cos za cos:wink: Tu was zadziwię. Na forum touran klub polska jest opisany gdzieś turek 4x4. Most chyba z golfa 4x4 albo tigu. Jest nawet filmik jak to śmiga. Wieczorem może odnajdę linka
hornet Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ja by Touran był w wersji 4x4 bo taki napęd pasował by do Crossa to bym się nie zastanawiał nawet chwili. +1 Czasem zastanawiam sie co lepsze, sharan czy touran:eusathink: Też brałem go pod uwage przy wyborze auta, ale własnie brak 4x4 go skreślił, kupiliśmy tiguana 4x4 CR, bagaznik mniejszy, no ale cos za cos:wink: W sharanie więcej miejsca jest
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ja by Touran był w wersji 4x4 bo taki napęd pasował by do Crossa to bym się nie zastanawiał nawet chwili. +1 Czasem zastanawiam sie co lepsze, sharan czy touran:eusathink: Też brałem go pod uwage przy wyborze auta, ale własnie brak 4x4 go skreślił, kupiliśmy tiguana 4x4 CR, bagaznik mniejszy, no ale cos za cos:wink: Tu was zadziwię. Na forum touran klub polska jest opisany gdzieś turek 4x4. Most chyba z golfa 4x4 albo tigu. Jest nawet filmik jak to śmiga. Wieczorem może odnajdę linka swapy napędu tylnego w VW są częste:wink: silnik poprzeczny + heldex
wypsiu Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Auto widzę z BE to normalne że ma zderzaki porysowane bo tu się parkuje na rozpychanego i tylko auto garażowane mają zderzaki w miarę nie porysowane.... Widzę tablice dorobione u szewca za 15 euro i dokręcone na fotkach że niby na kołach przyjechał .... Graty zakupu i bezawaryjności ...
Buba Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Jak dobrze pójdzie to będzie Touran 2.0TFSI Q Jest jeden napaleniec co lubi takie przeróbki i po oględzinach stwierdził że nie ma problemu ze swapem
MAJKI Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 Auto widzę z BE to normalne że ma zderzaki porysowane bo tu się parkuje na rozpychanego i tylko auto garażowane mają zderzaki w miarę nie porysowane....Widzę tablice dorobione u szewca za 15 euro i dokręcone na fotkach że niby na kołach przyjechał .... Graty zakupu i bezawaryjności ... Dokładnie auto z Belgi ale tablice to juz tu byly robione hehe zwykła plexi z naklejkami zeby jakos do domu dojechać bo auto przyjechało na lawecie do Polski...
wypsiu Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Były czasy gdzie się na takich tablicach od szewca z BE do PL jeździło....
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Dla rodziny w sam raz. Bo b6/b7 to dla kawalera z miejscem na tylnej kanapie
Pucek Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Widziałem, fajny wozik, teraz jeszcze gwint i minimum 18''
MAJKI Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 Widziałem, fajny wozik, teraz jeszcze gwint i minimum 18'' Pucek Ty jesteś "wróżbita Maciej" hehe prosze gwint i 18 cali na pokładzie
Rekomendowane odpowiedzi