tobi665 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Opublikowano 11 Września 2013 ale takie hidy zdecydowanie poprawią mi zasieg i widoczność??
Kowi87 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 tak, a jak chcesz poprawicw 100% widocznosć to zmień lampy na bixenon, zasieg bezporównania, gwerty na forum przerabia:wink:
Chadury89 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Ja mam takie zarowki i w nocy i pochmurne dni swieca na bialo, ale nie maja homologacji ;D OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (3479319404) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Te zarowki ktore daja 90% wiecej swiatla czy jakos tak nie sa warte zachodu, wytrzymuja srednio do pol roku. A te wyzej mam juz ponad rok i dalej swieca.
Marcin6 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Jak już tak namawiacie na HIDy czy ksenony łatwym sposobem to też może byście podali możliwe konsekwencje prawne tego zabiegu Ja ze swej strony polecam Philips Blue Vision + dobre ustawienie świateł (na stacji diagnostycznej)
Kowi87 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 a jakie to konsekwencje, jeżdze na takim zestawie 5rok i nie mam problemów, jak sie trafi na pacana to za byle co zabierze dowód HIDy są nielegalne, ale co z tego, tak samo homologacji nie maja żarówki ledowe postojowe i na rejce, tak wiec to takie piertolenie głupot że tak powiem:whistling: da sie z tym żyć
pastaldo Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Na pewni zająłbym się alternatorem bo nawet przy włączonych długich nie powinno spadać az do 13V. Wiele światłom to nie da ale zajrzeć tam trzeba.
grzegorzmen Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Na pewni zająłbym się alternatorem bo nawet przy włączonych długich nie powinno spadać az do 13V. Wiele światłom to nie da ale zajrzeć tam trzeba. jak ogarnie ładowanie , i pod warunkiem że nie jest stary niedoładowany akumulator który pobiera dużo prądu to zrobi się dużo widniej , ale żadne ładowanie nie pomoże na brudna soczewkę lub wypalony odbłyśnik. A jak za Hid-y zabiorą dowód , to wtedy będzie się martwił , ja ganiałem 5 lat bez problemu a w ciagu miesiąca u mnie w domu poleciało trzy dowody rejestracyjne , trzy mandaty , trzy przeglądy i wydatek na trzy nowe zestawy żarówek i jeżdżę dalej . Ale jak ktoś chce kusić los to jego wola , konsekwencje poniesie sam.
Rekomendowane odpowiedzi