Komorn1k Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Witam! Prawdopodobnie mam do wymiany skrzynię biegów ( 4 biegowy automat ) i szukając na allegro jest dużo skrzyń w "normalnej" cenie, ale z silników np. 1.8T. Cały czas się zastanawiam czy taka skrzynia podejdzie do mojego 1.8 20v. Nie znam oznaczenia swojej skrzyni i nie mam jak sprawdzić. Typ silnika to ADR. Możecie napisać czy np. skrzynia z silnika ARG podejdzie do mojego auta, albo taka z 1.8T? Pozdrawiam, Komorn1k
ŁYSY44 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 A we wlepce w bagażniku nie masz oznaczenia skrzyni?
Komorn1k Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 A jest tam oznaczenie? Mechanik mówił, że jedynie przez wyjęcie można sprawdzić.
fanthomas18 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 http://www.skrzynie.com.pl/images/companies/6/zdjecia/vag/vw-wlepka-3-a-800.jpg
15lolo Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 od 1.8 t ma dluzsze przelozenia jak co mam caly zestaw manuala do twego adr z automatu
Rekomendowane odpowiedzi