Maksi0 Opublikowano 4 Marca 2021 Opublikowano 4 Marca 2021 Witam, mam pytanie chciałbym zmienić ramkę 2 częściową na jednoczęściową ponieważ poprzedni właściciel zmienił mmi na nowsze jednak chcąc je wpasować włożył połowę ramki od a5 która średnio pasuje. Moje pytanie brzmi czy ramka jednoelementowa będzie pasowała na miejsce 2 elementowej P&P?
Swierzaak Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 W dniu 26.01.2019 o 13:47, vamos napisał(a): Jak ktoś by chciał mieć czarną ramke w przedlifcie bez wymiany zegarów i innych modyfikacji to wrzucam kilka zdj jak to u mnie wyszlo po malowaniu ramki. Czym malowałeś z ciekawości chce tak zrobić ale w polifxie . I jak przygotowałeś materiał
artursa Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Witam Panowie pomocy!!! Po wyjęciu licznika zmianie ramki z a5 i włożeniu ponownym licznika nie działa mi poziom paliwa i temperatury. Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Wypnij i wepnij licznik na nowo. Może coś nie łączy.
Rekomendowane odpowiedzi