Opublikowano 14 Września 201312 l Witam. Mam pytanie czy da rade wgrać polskie oprogramowanie do mojego FIS-a?
Opublikowano 14 Września 201312 l czyli co chcesz miec polski jezyk na fisie?bo jezeli tak to nie da rady
Opublikowano 14 Września 201312 l Autor Tak. Polski język, znajomy zna koleś co potrafi coś takiego zrobić i wszystko mu wyświetla wszystko po polsku tylko za taką usługe chce 150zł
Opublikowano 14 Września 201312 l Ale to będzie jakoś gupio . Jak niemieckie auto to najlepiej FIS ORI po niemiecku ( no chyba że wersja USA to co innego) . A tak poważnie to nie wiem czy to możliwe do zrobienia ale po ang. komunikaty bardziej czytelne jak dla mnie, więc chyba szkoda zachodu.
Opublikowano 14 Września 201312 l Tak. Polski język, znajomy zna koleś co potrafi coś takiego zrobić i wszystko mu wyświetla wszystko po polsku tylko za taką usługe chce 150zł Jak masz mała NAVI (miedzy zegarami) to jest taka mozliowasc , wtedy bedzie J.Polski
Opublikowano 15 Września 201312 l Ale tylko navi będzie w PL. Plik spolszczenia dostępny na forum który jakiś czas temu wrzuciłem.
Opublikowano 30 Października 201510 l Ale tylko navi będzie w PL. Plik spolszczenia dostępny na forum który jakiś czas temu wrzuciłem. witaj, potrzebuję wgrać pl menu do radia concert , możesz pomóc. pozdr
Opublikowano 30 Października 201510 l Ale tylko navi będzie w PL. Plik spolszczenia dostępny na forum który jakiś czas temu wrzuciłem. Witaj Szukałem i nie mogę natrafić. Podlinkujesz mi lub na priv? Pzdr.
Opublikowano 3 Sierpnia 20196 l W dniu 30.10.2015 o 18:20, Fido napisał: Poszło PW Mogę też prosić o polskie menu w FIS-ie ? i jak wgrać ?
Opublikowano 3 Sierpnia 20196 l Nie ma polskiego menu w FISie. Jest co najwyżej polskie menu w nawigacji (BNS4.x) tzw. Małej nawi w liczniku.
Opublikowano 3 Sierpnia 20196 l Godzinę temu, MaTeo85 napisał: Nie ma polskiego menu w FISie. Jest co najwyżej polskie menu w nawigacji (BNS4.x) tzw. Małej nawi w liczniku. Mam polskie menu w RNS-E ,ale ciekawi mnie polskie menu między zegarami wraz z polskim lektorem wiem ,że jest to możliwe bo jest filmik na Youtube jak znajdę to wrzucę. Oto i link Edytowane 3 Sierpnia 20196 l przez Lygrys
Opublikowano 3 Sierpnia 20196 l Twój link tylko potwierdza to co napisałem wyżej to jest menu od nawigacji i tylko nawigacji. Ale to działa tylko przy nawigacji BNS 4.x Edytowane 3 Sierpnia 20196 l przez MaTeo85
Opublikowano 4 Sierpnia 20196 l Jest możliwość zrobienia takiego czegoś u mnie ?Mam navi między zegarami (kolorowy FIS).
Opublikowano 4 Sierpnia 20196 l 23 minuty temu, Lygrys napisał: Jest możliwość zrobienia takiego czegoś u mnie ?Mam navi między zegarami (kolorowy FIS). https://www.qmatis.com/pl/ Instalujesz to i będziesz miał polski język i cały rozbudowany komputer w fisie.
Opublikowano 4 Sierpnia 20196 l 2 godziny temu, pila24 napisał: https://www.qmatis.com/pl/ Instalujesz to i będziesz miał polski język i cały rozbudowany komputer w fisie. No i to się nazywa rozbudowany FIS dam znać jak zacznę z tym kombinować.
Opublikowano 5 Czerwca 20233 l W dniu 4.08.2019 o 14:18, pila24 napisał(a): I w dodatku produkt krajowy Witam niestety nic nie ogarniam z tego tematu