Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Opinia o Ubezpieczalni Proama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jaką macie opinie o ubezpieczalni Proama ???.

Opublikowano

Jeśli chodzi o cenę samego Oc to taniej ma Hdi, jeśli chodzi o Ac to lipa. Kolega się u nich odwołuje z wyceną AC a poszkodowany z Oc bo jest sporo za mało.

Opublikowano

no niestety, w dzisiejszych czasach nie ma okazji. Jesli ktoś obiecuje zniżki takie jak w reklamie to na pewno gdzieś jest gwiazdka a nawet dwie i bardzo drobny druk poniżej.

Opublikowano

PROAMA paranoja i porażka jedna wielka ściema reklama dźwignią handlu a rzeczywistość inna niestety

Opublikowano

ja mam OC i Ac w Proama 1200zł rocznie wyszło za Audi a4 b6 2003r i póki tyle co mogę się wypowiedzieć, żadnej szkody nie miałem, więc zobaczymy jak wyjdzie w "praniu" z nimi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Ubezpieczając auto od OC w proama, krzywdzicie podwójnie ewentualnych poszkodowanych z waszej winy! Firma nagminnie nie uznaje części oryginalnych nawet w przypadku napraw w aso, żąda bezpodstawnie historii przeglądów, ważnej gwarancji itd.

Ps. Od nowego roku prawdopodobnie zmienią się zasady likwidacji szkód z OC i wtedy mam nadzieje ludzie pójdą po rozum do głowy i pomyślą zanim wykupią ubezpieczenie w proamie !

Opublikowano

Mam w Proama swoje a4 ale tylko OC Bo AC nie chcieli mi dać A Auto Modelowo 2003r. A alfę mam w AXA i Proama o wiele droższa o jakieś 60% niż AXA

Opublikowano
ja mam OC i Ac w Proama 1200zł rocznie wyszło za Audi a4 b6 2003r i póki tyle co mogę się wypowiedzieć, żadnej szkody nie miałem, więc zobaczymy jak wyjdzie w "praniu" z nimi

poczekaj jak będziesz miał problem...rzeczoznawca i prezes gołą d*pę Ci pokażą

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja dodam ze Alianz tez nie jest do polecenia bo juz 4 miechy sie odwoluje i nie chca wyplacic mi odszkodowania. Bo sie opieraja na swojej zrobionej symulacji ktora jest nie zgodna z tym co ja opisywalem i na rzetelnosci. RZECZOZNAWY ktory bardzo pobierznie sprawdza fakty i je opisuje. Dlugo by tu gadac ale naprawde odradzam wszystkim.

Opublikowano

Ze proama jest lipna kazdy wie, wystarczy pomyslec ( jaka cena taka jakosc). Lecz mnie interesują dwa pytania: Ile wypłacaja % w przypadku kradzie od wartosci podczas ubezpiecznia, druga jakie to są bardzo slabe wyceny z AC.

Przy cenie 600zł za AC nie mozna liczyc na cuda.

Opublikowano

odpusc sobie, mój Kolega tez sie sądzi z gnojami z OC sprawcy, juz jest po wyroku ale się odwołali bo im 2340zł nie pasuje :facepalm:

Opublikowano

W takim razie ja jestem szcześliwym wyjatkiem. Miałem do czynienia z odszkodowaniem z AC i bylem bardzo zadowolony. Trafiłem na ogarniętego rzeczoznawcę i napisałem jedno odwołanie.

Trzeba czytac warunki ubezpieczenia i przyjąć do wiadomości, że każda firma będzie próbowała wypłacić jak najmniej. Do każdego zdarzenia jest przypisywana pula $, pracownik ma tak wyważyć wypłacone odszkodowanie aby poszkodowany ucieszył się z wypłaty, mimo ze jest zaniżona.

W dziale ubezpieczenia powinno byc wyraznie napisane i podwieszone: PIERWSZA WYCENA JEST ZAWSZE ZANIŻONA!

To logiczne, firmy ubezpieczeniowe wiedzą, że ledwie garstka odwoła sie od pierwszej wyceny. Większość ucieszy się, z samego faktu kasy na koncie.

Niestety, ubezpieczeni nie sa świadomi swoich praw a ubezpieczający to wykorzystują.

Opublikowano

w Proama OC 780zł w AXA 520zł przy zniżce 40%, to jaką ja mogę mieć opiję:facepalm:.

Opublikowano

Axa ma najwieksze znizki dla nowych klientow. Jako nowy klient ze znizkami 40% masz ich (w zaleznosci od promocji) ~50%

Opublikowano

Ja sprawdzilem ile za oc chca i wyszlo mi 1900 zl :grin::grin: a w axie juz 3 rok z kolei dalem 696 za oc , nnw kier i pasazerow i assisnace midi

Opublikowano

Panowie, jedną sprawą jest ubezpieczenie AC kiedy to zgadzacie się na warunki jakie proponuje wam ubezpieczyciel i tutaj nie możecie mieć później pretensji zasłaniając się niewiedzą czy niedoczytaniem warunków umowy a co innego OC gdzie likwidacja szkody oparta jest na zasadach które reguluje KC. To co rozróżnia firmy ubezpieczeniowe jest właśnie interpretacja kodeksu i tutaj firma proama robi sobie za nic wyroki sądu czy opinie Rzecznika Ubezpieczonych. Jeszcze raz powtarzam, robicie podwójna krzywdę ewentualnym poszkodowanym przez Was zawierając umowę OC w proama !