wiciu1919 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 I Znalazł ktos rozwiązanie ?? Ja mam AWT i tez mnie to irytuje . Korekcje na wolnych mam 0 czasem nawet na minusie wiec raczej lewego powietrza brak , czujnik sprzęgła ok , Obroty wolne idealne równe czy zimny czy ciepły . Auto chodzi super jak na serie ładnie ciągnie od 2 tys do odcinki ( robiłem komplet logów dynamicznych ) .
SzczYpior_n1 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Korekcje na wolnych mam 0 czasem nawet na minusie wiec raczej lewego powietrza brakMożesz dokladniej opisać, jak sprawdzić w vcds, czy nie dostaje się lewe?Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
wiciu1919 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Grupa 32 korekcje Add . musi być tak do 5 % im bliżej zera tym lepiej . korecja na plus to uboga mieszanka na wolnych co za tym idzie dolewa paliwa moze byc nieszczelność. ale tez moga byc inne przyczyny tego stanu rzeczy. Zobacz też grupę 33 w czasie rzeczywistym pokazuje korekcje dawki jesli bedzie na plus to moze być nie szczelność (od tego bym zaczoł ) Edytowane 29 Stycznia 2017 przez wiciu1919
XXULANXX1 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wymień zaworek odpowietrzający skrzynie korbowa (koszt 10 zł) i po sprawie, u mnie zadziałało i normalnie schodzi z obrotów.
Rekomendowane odpowiedzi