Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spolszczenie menu concert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś z kolegów może polecić fachowca, który dokona wgrania polskiego menu/spolszczenia.
Najchętniej w województwie mazowieckim.
Nie jestem mocny z holenderskiego :facepalm:

Opublikowano

thx za szybką reakcję :)

---------- Post dopisany 23-09-2013 at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany 18-09-2013 at 17:19 ----------

Okazało się, że do mojego radia Low NAVISERVICE nie mają obecnie spolszczenia.

Możecie jeszcze kogoś polecić? Jakie są koszty takiej usługi?

Opublikowano

koledzy mam radio concert i potrzebuję polskiego menu, kolorowy wyświetlacz audi a4b8 oraz aktualizację oprogramowania, proszę o pomoc

Opublikowano

WITAM.

PO SPOLSZCZENIU MMI2G MAM PROBLEM Z CZUJNIKAMI PARKOWANIA ( a dokładniej czujniki działają ale na wyświetlaczu MMI nie jest wyświetlany samochod i nie pokazuje gdzie zagrożenie się znajduje przed aktualizacją był widoczny),

DRUGIM PROBLEMEM JEST NIEWIDOCZNE WEJŚCIE AUX (przed aktualizają po włączeniu funkcji media było widoczne CD, AUX teraz tylko CD)

PROSZĘ O POMOC.

Opublikowano

dokoduj

Opublikowano

można coś więcej dowiedzieć się jak to zrobić

Opublikowano

a szukałes cos ? :)

http://mr-fix.pl/wpis/mmi-2g-aktywacja-aux-in/

http://mr-fix.pl/wpis/mmi-2g-opis-ukrytego-zielonego-menu/

co do PDC to sprawdz w opcji CAR czy masz właczony wizualizacje, zreszta teraz masz po Polsku

Opublikowano

dzięki za info będę próbował coś z tym zrobić

Opublikowano

Koledzy,

Czy ktoś orientuje się czy opcja wyboru języka polskiego w radiu Concert oznacza, że radio ma wgrany polski język?

Podczas zabawy z kodowaniem zauważyłem, że w kanale 56-Radio, w Byte 7 jest lista rozwijana z wyborem language. Ku mojemu zdziwieniu jest tam opcja Polish. Niestety po wybraniu tej opcji na wyświetlaczu nadal jest english :kwasny:

bc8dff8a207d13a5med.jpg

Opublikowano (edytowane)

a czy wgrywanie spolszczenia różni się jakoś od wgrywania do MMI 2G? Dodam że mam zwykłe radio Concert 3 ze sterowaniem na desce rozdzielczej bez navi. Concert ze slotem na karty SD oraz podpiętym Audi Music Interface. W ogóle to nie umiem dokładnie określić co to za system

Edytowane przez adameksc
Opublikowano

koledzy mam radio concert i potrzebuję polskiego menu, kolorowy wyświetlacz audi a4b8 oraz aktualizację oprogramowania, proszę o pomoc

Witam,

widzę że od napisania postu minęły już prawie 2 lata, ale jestem w tej samej sytuacji - radio concert, audi infotainment a nie MMI i potrzebuję spolszczenia.

Czy auto zostało spolszczone?

Opublikowano

Spolszczenia co CONCERTA nie znajdziesz na necie .........zapomnij ze kto udostepni .

Cena to gdzies 800 pln ;)

Opublikowano (edytowane)

Miał ktoś problem ze spolszczeniem mmi 2g ? Mianowicie spolszczenie wgrywa mi się do 99% i wyskakuje napis CD- oder Filesystem-Problem.

4d55b5bca1cda19c52fd5a09ca26cb6d.jpg

Próbowałem na dwóch zmieniarkach i nic nie pomagało. Wszystkie płyty wyciągnięte. Robiłem update 3 cd i wczytuje je bez problemu. Oprogramowanie 5570

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Edytowane przez maryoushek
Opublikowano

Sam sobie odp na pytanie zmien plyty :facepalm:

Opublikowano (edytowane)

no niestety nie umiem sobie odpowiedzieć dla tego pytam.

nagrywałem na plytach sony, werbatim tdk shivaco i na różnych nagrywarkach pionier lg plextor i na dwoch różnych komputerach stacjonarnych, jedem laptop

spolszczenie brałem z forum i nie tylko.

Można zamknąć. Spolszczenia były złe.

Pozdrawiam.

Edytowane przez maryoushek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...