grzesiek646 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Jutro wybieram się na wymianę oleju i filtrów. Aktualnie na kolorowym FISie pokazuje mi ze mogę przejechać jeszcze 600km. Z tego co wiem to jest jakaś kombinacja za pomocą pedałów aby to wyzerowac gdy wymienię olej na nowy i mieć na bieżąco informacje ile jeszcze mogę przejechać do następnej wymiany. Podpowiecie? Wysłane z telefonu Sony Xperia Z
MatrixXXL Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Chyba jest tak jak w b6. Tu jakiś link mr-fix.pl - Audi A4 B7: Kasowanie wezwania do serwisu aha po skasowaniu musisz zrobić ok 500km i dopiero pojawią się inf ile km i dni do następnej wymiany. Pzdr
grzesiek646 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 Niestety nie skutkuje. Jakieś inne pomysły ?
wrclaguna Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Niestety nie skutkuje. Jakieś inne pomysły ? A na FORUM cos szukałes ? ===> http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/kasowanie-inspekcji-in1-in2-oil-2641/
piotrsob1 Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 U mnie działa coś takiego 1. Przycisnąć i trzymać przycisk SERIVCE 2. Włączyć stacyjkę cały czas trzymając wciśnięty SERVICE 3. Przycisnąć przycisk 0,0 i przytrzymać aż pojawią się kreseczki -----
Rekomendowane odpowiedzi