DonDemon Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Witam, oddałem ostatnio auto do polakierowania dokładnie tylniego zderzaka. Zderzak został raz tryśnięty, a potem jeszcze raz ponieważ źle dobrali lakier. Po naprawie przestały działać czujniki parkowania. Przy wrzuceniu biegu wstecznego następuje sygnał ciągły o troszkę innej modulacji trwający ok 3 sek i już, czujniki nie reagują.. Czy stało się to za sprawą zamalowania czujników, jeśli tak to jak to naprawić ???
jacek70 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Nie sądzę ja mam zamalowane i działają.
DonDemon Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 A ile warstw lakieru zniosą ?
kiko79 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 myślę że 3 (fabryczny + 2 dodatkowe) powinny znieść. A zderzak nie był ściągany? Może ci ściągnęli i coś źle podłączyli.
DonDemon Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 U nie będą chyba już ze 4.. czy żeby sprawdzić wtyczki od czujników trzeba sciągac zderzak ?
giena Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 czy żeby sprawdzić wtyczki od czujników trzeba sciągac zderzak ? trzeba niestety
Soviet Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Może najprościej, podłącz vaga i zobacz co się dzieje
Rekomendowane odpowiedzi