ryniud Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Panowie,dzisiaj postanowiłem wyjąć i umyć tylną popielniczkę i ukazał się taki widok jak na zdjęciu na fotce widnieją trzy złącza ponumerowane,zapewne jedno z nich jest od telefonu który mam zainstalowany w podłokietniku natomiast pozostałe dwa od czego są?Może ktoś konkretnie odpowiedzieć?
Andrzej07 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 jedno pewnie jest od podświetlenia łokcia:wink:
ryniud Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 jedno pewnie jest od podświetlenia łokcia:wink: Zaglądałem nie raz do łokcia ale nie widziałem lampki w niej,prawdę mówiąc nigdy w to nie wnikałem do dzisiaj do puki nie wyjąłem popielniczki.
pakotomasz Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Jedna z nich raczej na pewno będzie od podświetlenia wnętrza podłokietnika.
Fr0styyy. Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Jedna to podświetlenie łokcia a druga od ręcznego bodajże.
ryniud Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 Jedna to podświetlenie łokcia a druga od ręcznego bodajże. Dzięki panowie za podpowiedzi,jadę jutro do PL na urlop więc jak przyjadę na spokojnie to ogarnę na miejscu.Pozdrawiam
Kazik123 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 1. ręczny 2.phone 3. czerwona dioda w środku łokcia
Andrzej07 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Sprawdzałem i żadna z tych wtyczek nie jest od podświetlenia podłokietnika jak sam też wcześniej myślałem że jest:wink: 1-ręczne a 2 pozostałe łączą się z baza do phona:decayed:
ryniud Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 Sprawdzałem i żadna z tych wtyczek nie jest od podświetlenia podłokietnika jak sam też wcześniej myślałem że jest:wink: 1-ręczne a 2 pozostałe łączą się z baza do phona:decayed: Powiem że z braku czasu nie wnikałem głębiej w to, zwróciłem uwagę na środek podłokietnika i faktycznie nie mam diody,tak więc chyba masz rację.
Rekomendowane odpowiedzi