Reeno Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam ponownie wszystkich. Ostatnio dokonałem zmian w moim motoryzacyjnym "życiu", a mianowicie sprzedałem swoja ukochaną 80 B4 AVANT i kupiłem A4 B5 Avant z silniczkiem AFN - pewnie będzie jeszcze bardziej kochana. Dzisiaj postaram się zrobić kilka fotek i przedstawić na forum nowy nabytek :> Samochodzik jest z roku 1997 w kolorze srebrnym. Posiada 2xPP, elektryczne szyby (niestety tylko 2x ale w przyszłosci będzie 4x ), el.lusterka, climatronic, alu 17". Reszte jak się dopatrze to dopisze.
_Solar_ Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 wrzuc jeszcze jakies fotki wtedy bedzie
Reeno Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Oto kilka fotek mojej nowej niuni. Jeszcze małe sprostowanie posiada 4 PP i jeszcze znalazłem domykanie szyb z kluczyka.
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 To LPA to Twoje numery czy poprzedniego właściciela? Moje okolice :> Ładna maszynka Przeszkadza mi ten zbyt wysoki seryjny zawias Zmień lampki na poliftowe przód i kierunki w błotnikach na białe i ta gleba by się przydała
Reeno Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 No oczywiscie gleba jest w planach i lampy po II lifcie również- oczywiscie xenon:) A LPA to nie moje tablice - jeszcze poprzednika[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 00:47:16_________________________________________________Po wszystkich opłatach, wymianach oraz wakacjach nastała dziura budżetowa na mody, jednak małe co nieco się udało wyrezać. Mianowicie założyłem srebrne ringi na zegary, jutro postaram się zrobić foty i wrzucić. Wiem, że to drobiazg ale jednak oko bardzo cieszy, poza tym chyba każdego AUDI-maniaka nawet najmniejsza modyfikacja zadowala, bo jak mówią od szczegółu do ogółu...
olesz77 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ladna niunia, gratuluje zakupu i zycze samych przyjemnosci w tym udanym "związku" pozdro
topor Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ladna audika:) sam poprzedfnio jezdizlem 80-ka:d
Gość Daymoon Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Fotki , ale Allroad a zawias wygląda na offroad-a ale w miarę ładna.....tak jak kolega "reflex" pisze....gleba. lampki na poliftowe i będzie kox narka
Reeno Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 oto mała zmiana w zegarach.. aktualnie szukam termometra i będzie kolejna zmiana
hiena Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Ładny avant też myślę o dodaniu chromu na zegarach
Reeno Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 Dzis poszły nowe klocuszki na przód i od razu lepszy hebel...
Christos XIII Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 apropo lampy przód poliftowe. Czyli co na co luba jak sie robi?
hiena Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 apropo lampy przód poliftowe. Czyli co na co luba jak sie robi? istnieje do tego zły dział nie rób koledze
wojtekce Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 gratulacje zakupu ładniutka mam identisz
Reeno Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Opublikowano 25 Marca 2009 Dawno nic tutaj nie napisałem, więc dzis parę słów w temacie. Przez zimę udało się troszkę zmian dokonać w furce, a mianowicie poszedł nowy zawias a konkretnie sprężyny -40/-40. Wnętrze też zostało troszeczkę ożywione: zainstalowana nowa gałka biegów(z logo audi oczywiscie) oraz chromowana ramka na lewarek zmiany biegów. Zainstalowałem też podsiwetlenie na nogi pasażera i kierowcy. Zmiany w oswietleniu nastąpiły też na zewnątrz - doszły listwy LED do jazdy dziennej. Ostatnia zmiana nastąpiła w audio: jest nowe radyjko ALPINE IDA-X200. Na zainstalowanie czeka jeszcze wzmacniacz oraz głosniki 16cm, których poszukuję.. Zdjęcia będą jak w końcu przestanie padać, ponieważ nie nadążam z myciem przed wszelkimi opadami..
szybki34 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Zatęsknisz za tamtym zawieszeniem jak zostawisz zderzak na krawężniku.
Reeno Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Już zaczynam mieć wątpliwosci :no:Parę razy zawadziłem już o nasze równe drogi i teraz stresuję się nawet jak widzę wysokie koleiny..[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 23:49:56_________________________________________________Nadszedł czas na pierwszą wiosenną sesję po zimowych zmianach.Niestety złodzieje też poczuli wiosnę i już odczułem efekt ich działalnosci, a mianowicie straciłem kratkę z zderzaka razem z listwą LED [niestety zdjęcia nie najlepszej jakosci bo pod ręką był jedynie telefon] Oto braki po złodziejskiej działalnosci Tu widać trochę niższe zawieszenie - jednak i tu brak listwy ale już jest w drodze do mnie Małe zmiany we wnętrzu Niski zawias - rzut na przednie koło Listwa LED - niestety chwilowo jedna
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kolego zobacz sobie jak listwy wyglądają u mnie :gwizdanie: tam niżej wyglądają lepiej i zakładaj drugą bo tak to lekko wioską zajeżdża
Rekomendowane odpowiedzi