malyboa Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Witam posiadam samochód który chciałbym sprzedać, samochód był dotychczas zarejstrowany w szwajcarii i tutaj tez jezdzil po drogach. jednakze wlasnie jedzie do polski i tam zostanie sprzedany. Z racji tego ze pamiętam o tym forum chciałem zapytać czy moglibyście państwo pomóc mi w wycenie mojego samochodu , ponieważ nie jest to łatwa sprawa. Samochód to seryjna A4 Avant z 2002 roku , z silnikiem 1,8turbo o mocy 163KM , jednakże samochód pojechał do firmy SPORTEC w szwajcarii która go lekko poprawiła tzn : Alufelgi 18" sportec , wzrosła moc do 195KM , oraz zostaly zaintealowane pakiety S4 ( samochód wygląda jak s4 ) dla sprostowanie gdyby ktoś nie znał firmy : http://www.sportec.ch/ ( zajmują sie tuningowaniem głównie porsche) samochód posiada swiatła ksenonowe , zimowe alufelgi 16" wraz z oponami , tempomat , nawigację oryginalną jego przebieg to 186tys udokumentowane na wszystkich rachunkach oraz prowadzonej ksiazce serwisowej audi. moje pytanie to ile mozna za takie auto sobie zazyczyc. Po pierwsze nie mieszkam w polsce , po drugie nawet tam mnie niema jedynie mój brat który jest tam z samochodem i będzie starał się sprzedać. samochód chodzi bardzo ładnie jednakże posiada wadę sonda lambda do wymiany ... prawdpodobnie brat podjedzie do serwisu i wymienimy tę usterkę . pozatym wszystko powinno byc okej . pozdrawiam i czekam na panstwa opinię
Hugo Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 A z której strony to auto wygląda jak S4? Z zewnątrz zwykła B6 ze zmienioną dokładką z przodu, grillem i felgami Polecam lekturę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/s4-b6-bodykit-spis-numerow-czesci-88240/
majkel20 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 A z której strony to auto wygląda jak S4? Z zewnątrz zwykła B6 ze zmienioną dokładką z przodu i felgami Polecam lekturę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/s4-b6-bodykit-spis-numerow-czesci-88240/ W dodatku źle spasowana.... 17-19tysi chyba
malyboa Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 dziękuje za konkretne odpowiedzi , liczę na jeszcze kilka. dobrze więc ze tu zapytałem . widzę ze nie zgadza się wszystko co myslalem ze wiem
wrclaguna Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 A z której strony to auto wygląda jak S4? Z zewnątrz zwykła B6 ze zmienioną dokładką z przodu i felgami Polecam lekturę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-252/s4-b6-bodykit-spis-numerow-czesci-88240/ W dodatku źle spasowana.... 17-19tysi chyba Jesli chodzi o przednia dokładkę to jest ona doklejana na zderzak ......... i tak to niestety wygląda
malyboa Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 no trudno , mimo wszystko wciąż czekam na kolejne wyceny , chyba ze wszyscy jednomyslnie stawiają ten samochód w przedziale 17-19tys . pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Daj fotki srodka Opisz dokładnie wyposazenie
malyboa Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 niestety samochód jedzie własnie do polski , bądź już w niej jest a to są jedyne jakie zrobiłem . opisze możliwie szczegółowo : fotele jakby pół elektryczne , czyli cos tam od kregoslupa jest elektryczne , reszta manualna . tapicerka nie zuzyta przynajmnniej na taka nie wyglada zmieniarka płyt w schowku pasazera. nawigacja w radiu becker ( strzałka pokazuje droga , standard na tamte czasy ) tempomat manualna skrzynia 5 biegowa klimatronik swiatla ksenonowe komplet felg 18 cali z oponami letnimi oraz oryginalen felgi audi 5 ramienne z oponami zimowymi . zwiekszona moc do 195km przez co auto bardzo fajnie jezdzi i ładnie brzmi spalanie na poziomie 8-10 litrow , chyba ze ktos jedzie agresywnie to wtedy wzrasta no i to chyba wszystko co pamietam pozdrawiam Radosław
majkel20 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 B6 (2000-2004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[13][3]=3&a_enum[16][1]=1&a_enum[199][2]=2&a_text_i[1][0]=2002&a_text_i[1][1]=2002&a_text_i_enabled[1][0]=1&counters=1&order=p Wklej całość do przeglądarki, rocznik 2002, benzyna, kombi i widzisz po ile chodzą
Skyliner89 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Wstaw lepsze zdjęcia + zdjęcia środka i napisz jakie ma wyposażenie
szczuraz Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 A więc to tak teraz omija się limity w giełdzie
Rekomendowane odpowiedzi