Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lampy przednie/tylnie A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oryginalne szybko się niszczą są z taniego plastiku.

Bez cięcia są ori S4 z soczewką i oddzielnymi kierunkami ale drogie są dość.

Ja bym przemyślał te ciecie nadkoli :)

dobra to jak bym miał ciąć to jakie wtedy zamontować?

Opublikowano

Lampy polift do audi A4 b5 :)

Na forum jest obszerny temat o wymianie, więc powinno pójść gładko. Sam z niego korzystałem i obyło się bez niespodzianek :)

Co do zakupu takich lamp proponuje założyć temat w kategorii kupię części na forum :) lampy najlepiej kupić wraz z kostkami i silniczkami.

Opublikowano

z tyłem wiele nie zdziałasz, jedyne rozsądne wyjście to wstawienie LEDów w ori lampy

przód tylko polift, żadne ringi czy sonary, jeśli Cię nie ciśnie to może coś mi się trafi w rozsądnej cenie

silniczkli pasują chociażby z punto, wtyczki nowe z pinami na allegro po 13zł, więc z tym nie ma problemu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie pytanko małe. Żeby wsadzić lampy poliftowe do mojego przedlifta (lampa oddzielnie i kierunkowskaz oddzielnie) trzeba rezać błotnik. A jeśli by się wymieniło błotniki na poliftowe??

Opublikowano

To wtedy nie trzeba :) ale robota dla blacharza a tak sam ogarniesz :)

Opublikowano

Ja mam jeden błotnik i tak do wymiany to przy okzaji wymienie sobie oba na poliftowe. Są jakoś innaczej mocowane czy tak samo??

Opublikowano

W sprawie mocowan to chyba ktoś wspominał ze na gorze jest różnica w rozstawie śrub. Ale napewno nie zgra Ci środkowa listwa drzwi przedlift (wąska listwa) i nowego bfotnika polift (szeroka listwa).

Opublikowano

A myślisz że gdyby usunąć listwę z błotnika przy lakierowaniu to będzie to jakoś wyglądać? Bo sam zamierzam zrobić coś takiego ale nie wiem jak to wyjdzie.

Opublikowano

Oj nie wiem bo nie usuwalem listwy srodkowej z blotnika. Ale w drzwiach sa po niej otwory więc pewnie będzie i na błotniku podobnie.

Opublikowano

Panowie prawdopodobnie mocowania pod listwy są takie same, więc albo zmiana w błotniku na wąską lub w drzwiach na szerokie ;)

Opublikowano

Chodzi mi nie tyle o mocowania co o wyprofilowanie błotnika i drzwi. Zakładając błotniki z lifta i tak będę je lakierował więc otwory po listwie można usunąć, zastanawia mnie tylko czy będzie to wyglądać dobrze bez tej listwy. Dodam że w przyszłości chciałbym założyć drzwi z lifta i też raczej usunąć listwy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie przymierzam się do kupna i załorzenia tego zestawu : http://allegro.pl/soczewkowe-lampy-przednie-ringi-audi-a4-b5-94-98-i5639985469.htmlhttp://allegro.pl/lampy-tylne-nowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-smoke-depo-i5276367102.html mi się podoba audi rok 94' mam lampy dzielone osobno kierunki i same lampy powiecie mi czy bede musiał coś przerabiać czy wejdą w miejsce starych lamp i czy gniazda do podłączenia będą te same. I jeżeli ktoś już ma lub miał czy są solidne czy raczej na rok ?

Edytowane przez MateuszZS

Opublikowano

Na przód kup lepiej valeo,używki dostaniesz dużo taniej.Jest trochę rzezbienia,ale na forum jest poradnik jak to zrobić.Dodatkowo wtyczki do lamp poliftowych i wsio.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

kto Ci odpowie na temat przednich lamp ?

tu nie ma takich co tego czegoś używają :grin:

jakość marna i to nie świeci, lepiej widać przy włączinej pozycji na przedliftowych

jeśli nie chcesz ciąć błotnika to szukaj s4 lub na ich wzór, ale najlepiej wygląda zespolona soczewka valeo i bez problemu w 300zł się można zmieścić

Opublikowano

Za 600zł to można już dorwać czarne bixenony na poliftach valeo, a to już najwyższa półka. To co pokazałeś to półka najniższa. Miałem sonary po poprzednim właścicielu, wniosek jeden - nigdy więcej chinoli

Edytowane przez Fenrir