lucabianco Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Który bezpiecznik odpowiada za podgrzewanie i składanie lusterek? Bo dostaje bzika z tym szukaniem który to ten właściwy.
Fr0styyy. Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Podgrzewanie lusterek jest połączone z grzaniem tylnej szyby więc to będzie S26 - 30A
lucabianco Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 A czyli bezpiecznik odpada bo tylna grzeje i prawe lustro też. Coś jest poje.. z tą elektryką z lewej strony. Czas zdjąć boczek
studziany Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Nie wiem czy grzanie szyb jest sterowane silniczkiem w drzwiach, ale ja sprawdziłbym kabelki w peszlu pomiędzy drzwiami, a kabiną bo lubią się przetrzeć. A składanie Ci działa? Vaga podłączałeś? Może wyskoczy jakiś błąd...
lucabianco Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 Kabel zakupie zaraz po wypłacie. Sprawa wygląda tak, nie świeci mi się dioda w drzwiach, nie składają się lusterka, nie podgrzewa lusterka i nie zamyka mi z pilota tych drzwi. Z kluczyka zamknie wszystkie. Nie mam swojego podwórka więc nie mam gdzie się grzebać a pod blokiem żeby to zrobić chciałbym mieć jakieś tropy żeby na marne nie demontować boczka
studziany Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Obstawiam jakieś kabelki pourywane lub padnięty moduł w drzwiach. W pierwszym przypadku pooglądaj kabelki w peszlu pomiędzy drzwiami a karoserią, w drugim tylko VAG. pozdr:hi:
Rekomendowane odpowiedzi