piotraudi Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 WITAM tak jak w tytule bym chciał wymienić żarówkę kierunkowskazu bo mi sie przepaliła ale nie ma tam dojścia chyba łatwiej będzie ścianąć lampe i wóczas ją wymienić ale jak to zrobić aby nic nie zepsuć mam xenony jeżeli to ważne pozdrawiam
jacek70 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Wykręcasz lampę (3 wkręty torx) i po kłopocie.
marekg Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 a dokładniej to dwa wkręty od góry wykręcasz a dolne z tyłu luzujesz i wysuwasz lampę.
pakotomasz Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 a dokładniej to dwa wkręty od góry wykręcasz a dolne z tyłu luzujesz i wysuwasz lampę. Ja wymieniam dokładnie w ten sposób, max kilka minut i po kłopocie:wink:
piotraudi Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 i po wykręceniu tych 2 torsów z góry i z tyłu???z góry widziałem z tyłu już nie i normalnie wychodzi lampa???gdzie sa z tyłu??? ---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ---------- apropo jaka w kierunku jest żarówka?????????
Fido Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Piotrek, weź no przeczytaj dokładnie to co napisał marekg dwa wkręty od góry wykręcasz a dolne z tyłu luzujesz Czy ten tekst tak trudno zrozumieć ??? A jak chcesz dokładnie wiedzieć to pdf Sam Naprawiam strona 95 Dostępne na forum
mastapi Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 też kiedys miałem zagwozdkę he he http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/wymiana-kierunku-275040/
arkady1321 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 tu masz filmik,,,może cosik ułatwi:wink:
Fido Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Może jeszcze pojedźcie i mu wymieńcie tą żarówkę na własny koszt. Tak się właśnie rozleniwia forumowiczów.
piotraudi Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 kolego fidotp spokojnie:) szukałem szukałem i znalazłem ale do b5 do b6 znalazłem szczątkowe informacje poza tym forum służy do szybkiej pomocy a nie do odp.szukaj a znajdziesz do tego służy nie forum lecz reszta sieci po za forum dziekuje za pomoc
mastapi Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Może jeszcze pojedźcie i mu wymieńcie tą żarówkę na własny koszt.Tak się właśnie rozleniwia forumowiczów. Gdyby był bliżej.....To napisałbym zeby sam podleciał hehe , a tak na marginesie to kolega ma racje jak jest sie nowym to czasem nawet prozaicznie łatwe rzeczy moga byc problematyczne nawet jesli to drobiazgi
Fido Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Sorry ale czasami lenistwo innych strasznie mnie drażni. Mam nadzieję że nikogo nie obraziłem.
arkady1321 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 to nie bądź ,,snobem,, tu się pomaga a nie utrudnia,,,,
Rekomendowane odpowiedzi