Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nimbus Grau Perl Effekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeglądałem Twój temat, gratuluję modów, nie wszystkie mi przypadły do gustu, ale wrażenie ostateczne pozytywne :wink4:

piszę bo zaciekawiła mnie ta kwestia:

po TE lece we wtorek jakos ale jeszcze beda te

AudiA8.jpg

na poczatku wrzesnia :naughty:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 11:07_________________________________________________

skąd wynalazłeś to zdjęcie? miałeś jechać do mnie po felgi?! nic takiego nie kojarzę :gwizdanie:

pytam, bo to ja wiozłem to wesele :> A8 już nie ma, ale felgi są moje, mam je teraz na swoim B7...

C15052989_1.jpg

Opublikowano

benoos mrogal wziął przykładowe foto gdzieś z neta :) Nie chodziło konkretnie o te tylko o taki wzorek :) I niestety ale tych felg ostatecznie nie kupił. Wzór RS6 zostaje na stałe, chyba... :gwizdanie:

Opublikowano

domyślam się, że tak było :wink4: ale właśnie ciekawi mnie jakim cudem trafił na moje foto... google go raczej nie znajduje za szybko :mysli:

Opublikowano
  • Autor

domyślam się, że tak było :wink4: ale właśnie ciekawi mnie jakim cudem trafił na moje foto... google go raczej nie znajduje za szybko :mysli:

w googlu :)

dwumas+sprzeglo awx przylecialo, jest kolektor z awx, orurowanie pod fmic kupione fmic tez juz jest

Opublikowano

w googlu :)

dwumas+sprzeglo awx przylecialo, jest kolektor z awx, orurowanie pod fmic kupione fmic tez juz jest

to jednak rezasz silnik? mówiłeś że samo body będzie tylko :mysli:

Opublikowano

wystrzelił z modami :naughty: toczył się serią tyle lat a tera 200 kuni będzie modził :decayed:

Opublikowano

wystrzelił z modami :naughty: toczył się serią tyle lat a tera 200 kuni będzie modził :decayed:

ta :> a turbo jakie zakupił?

Opublikowano

od scanii :cool1:

Opublikowano
  • Autor

od scanii :cool1:

:wallbash:

od DAFa

Opublikowano

od DAFa

mowiłem Ci że scania ma wiekszą lochę :kwasny::wallbash: :wallbash: :decayed:

Opublikowano

mowiłem Ci że scania ma wiekszą lochę :kwasny::wallbash: :wallbash: :decayed:

Ale on się Ciebie nie słucha :tongue4::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

D2S w lampach :decayed: dolot AWX wypalony do białej kosci uszczeleczka kupiona, czekac na montaż , tymczasem lece do domu

BOCZKIEM BOCZKIEM

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

output.gif

Opublikowano

uszczeleczka kupiona, czekac na montaż

coś Ci chyba mówiłem na ten temat :punish:
Opublikowano

D2S w lampach :decayed: dolot AWX wypalony do białej kosci uszczeleczka kupiona, czekac na montaż , tymczasem lece do domu

BOCZKIEM BOCZKIEM

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

output.gif

pamiętaj o śrubach do przykręcenia flanszy do kolektora :good:

Opublikowano
  • Autor

co?[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 20:43_________________________________________________

BOCZKIEM BOCZKIEM

output.gif

co za sruby?

Opublikowano

co za sruby?

Śruby które łączą flansze z kolektorem :wink4:
Opublikowano

co?[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 20:43_________________________________________________

BOCZKIEM BOCZKIEM

output.gif

co za sruby?

pamiętaj o nich Armi nie pamietał i musiał jeżdzic chwilowo z nieszczelnoscią :gwizdanie: w wątku o zmianie kolektora masz numery tych śrub jak dobrze pamietam to 3 śruby tam idą

Opublikowano

tak 3 śruby na imbusy najlepiej :wink4:

no Wujek wreszcie będzie i jeździć :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mału upek w 1szym poscie

GT1749VA juz czeka na montaz :naughty:

Opublikowano

Od czego dorwałeś fmicka :naughty:, troszku przytyrany, wlezie pod seryjny zdesio? :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.