mrogal Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 a wymiary daily to chyba 22x64c4,5 jak dobrze pamietam bez boczków u mnie wymiary icka to 20*47*6,5 sam rdzen
Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 a wymiary daily to chyba 22x64c4,5 jak dobrze pamietam bez boczków u mnie wymiary icka to 20*47*6,5 sam rdzen to eleganckie, choć grubosć ICka zmusi cie do podciecia belki, chinol dla porównania ma 18x55x6,5
mrogal Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 a wymiary daily to chyba 22x64c4,5 jak dobrze pamietam bez boczków u mnie wymiary icka to 20*47*6,5 sam rdzen to eleganckie, choć grubosć ICka zmusi cie do podciecia belki, chinol dla porównania ma 18x55x6,5 sie podetnie
Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 a wymiary daily to chyba 22x64c4,5 jak dobrze pamietam bez boczków u mnie wymiary icka to 20*47*6,5 sam rdzen to eleganckie, choć grubosć ICka zmusi cie do podciecia belki, chinol dla porównania ma 18x55x6,5 sie podetnie
Fryta Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 no się kroi coś fajnego:) powodzonka w modach, oby wszystko wyszło
MAGIC87 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 wrescie bedzie miało co napedzac te ciezkie Rs'y
mrogal Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 wrescie bedzie miało co napedzac te ciezkie Rs'y ostatni element ukladanki w drodze jeszcze to poskladac do kupy na czipsa i bedzie mocccc w hooooj mocyyyyy :polew: :polew:
seba1-2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 wtryski już możesz zakładać moc poczujesz i wielką chmurę nie przepalonego paliwa za autem również a tak na poważnie to idziesz ostro z modami
_Solar_ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no własnie synek cos tej zimy nic u mnie w garage sie nie dzieje :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 no własnie synek cos tej zimy nic u mnie w garage sie nie dzieje :gwizdanie: no synek synek bo jak ja Ci pertolne ni ma czasu cos wujek, Ty tez gdzies latasz krecisz sie chcesz jakies mercedesy krawaciarskie kupowac Moze ktoregos luzniejszego dnia sie ustawimy to sie chociaz kolektorek zasadzi z AWXa?[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 20:39_________________________________________________ wtryski już możesz zakładać moc poczujesz i wielką chmurę nie przepalonego paliwa za autem również no jak mam zasadzac chmure to sie moze powstrzymam narazie, duzo bedzie przez to pil? a tak na poważnie to idziesz ostro z modami nie mam czasu sie do psychiatry zapisac
_Solar_ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak to latam jak siedze cały czas w domu ptakiem do góry
seba1-2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no na pewno trochę więcej bo ecu nie wie że więcej paliwa podlewasz w krótszym czasie i stąd to kopcenie, także złóż wszystko i na korekte, choć ja jeździłem bez softu ze 3 miechy
mrogal Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2011 no na pewno trochę więcej bo ecu nie wie że więcej paliwa podlewasz w krótszym czasie i stąd to kopcenie, także złóż wszystko i na korekte, choć ja jeździłem bez softu ze 3 miechy ee nie bede lecial 250 km na czipsa po samych wtryskach, zaloze turbo dolot wtryski i FMICa i wtedy sie umowie na gierkę do Rogala
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wujek, Bix już siedzi? czy tak żeś sE tylko napisał
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wujek, Bix już siedzi? czy tak żeś sE tylko napisał ta siedzi w aucie jeden na fotelu drugi na podlodze wlasnie odebralem, przyznam ze sa kox odblysniki stan idealny wsio jak trza dzis bede powoli rezal wpadły tez daszki podswietlane
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wujek, Bix już siedzi? czy tak żeś sE tylko napisał ta siedzi w aucie jeden na fotelu drugi na podlodze wlasnie odebralem, przyznam ze sa kox odblysniki stan idealny wsio jak trza dzis bede powoli rezal wpadły tez daszki podswietlane ajj, daszki miałem w serii no soczewki ładne, a jak z długością, zmieszczą sie w lampę?
mrogal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wujek, Bix już siedzi? czy tak żeś sE tylko napisał ta siedzi w aucie jeden na fotelu drugi na podlodze wlasnie odebralem, przyznam ze sa kox odblysniki stan idealny wsio jak trza dzis bede powoli rezal wpadły tez daszki podswietlane ajj, daszki miałem w serii no soczewki ładne, a jak z długością, zmieszczą sie w lampę? no NOSB twierdzi ze beda si te wymiary
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ajj, daszki miałem w serii podświetlane miałeś a nie miałeś klimy?
Rekomendowane odpowiedzi