rafalekx Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Cały czas myślałem, że w A4 B5 po drugim liftingu zegary są podświetlane na czerwono, a nie na jasno niebiesko Bo nie są podświetlane na jasno niebiesko, tylko na biało jasno niebieski wychodzi na fotkach
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 świetny avancik tylko nie mogę uwierzyc, że Twoja stoi niżej od naszej... teraz wiem skąd wzięło mi się na pomysł z przednim zderzakiem - "przedliftowy polift" ... też to zrobiłem i teraz wiem gdzie to widziałem
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 świetny avancik tylko nie mogę uwierzyc, że Twoja stoi niżej od naszej... teraz wiem skąd wzięło mi się na pomysł z przednim zderzakiem - "przedliftowy polift" ... też to zrobiłem i teraz wiem gdzie to widziałem a bo ja mam teraz sprezynki AP i furka na nich bardziej siadla niz na 1BE dzieki solar za akcje PS reza sie shwarz-line
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 wg twoja stoi wyżej... na co ci te lampiony?
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 wg twoja stoi wyżej... na co ci te lampiony? no jak to na co do szwarz projektu
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 A to coś zmieniasz w tych lampkach jeszcze bo lezą tak jak by miały zaraz operacje przejsć Pokaź chłopakom koncepcje
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 a to co zrobisz ze starymi lampami?
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 A to coś zmieniasz w tych lampkach jeszcze bo lezą tak jak by miały zaraz operacje przejsć Pokaź chłopakom koncepcje no jak widac wiory juz sie sypia nie bedzie listwy led tylko jeden ledzik na pozycje i dwa na kierunek :gwizdanie: koncept jest taki do tego kola takie i dach w czerni :kox:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 16:22_________________________________________________ a to co zrobisz ze starymi lampami? z lampami nic bede se mial na zmiane raz takie raz takie, a jak mi sie za jakis czas styl zmieni to co zostane z czarnymi bede se zmianial jak rekawiczki
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 noo jeszcze ciemna szyba i kierunki boczne znowu by się przydało wymienic :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 noo jeszcze ciemna szyba i kierunki boczne znowu by się przydało wymienic :gwizdanie: kierunki sie pewnie ogarnie a szyba, jakos nie mam na szybe parcia duzo roboty i duzo roboty przy darciu jak dowod poleci
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak zrobisz czarny dach to i szyby ci sie spodobają czarne
michu93 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 to rób tak jak kiedyś chyba nowak_zg mówił - przy kontroli opuszczaj oby dwie szybki
_Solar_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 mrogal nie ma sprawy jak bys potrzebował pomocy lub skorzystania z mojego garage to no problemo
KANAL Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 to rób tak jak kiedyś chyba nowak_zg mówił - przy kontroli opuszczaj oby dwie szybki Juz 3razy tak robilem
michu93 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Juz 3razy tak robilem i jak? Udało się? Sory za OT.
mrogal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Juz 3razy tak robilem i jak? Udało się? Sory za OT. tzreba trafic na milicjanta o inteligencji taboreta zeby taki numer przeszedl
_Solar_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 nie dygaj u nas w LC tak nie łapią chociaz ostatnio jak stałem na światłach na AWP na przeciwko PWSZ'tu z misiakami to jakos dziwnie sie patrzyli na mój przód auta pewnie lukali czy mam cycki na zderzakach i przez chwile miałem stracha ze dowód może sie pier...
rafalekx Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 chociaz ostatnio jak stałem na światłach na AWP na przeciwko PWSZ'tu z misiakami to jakos dziwnie sie patrzyli na mój przód auta pewnie lukali czy mam cycki na zderzakach i przez chwile miałem stracha ze dowód może sie pier... drżyj szkoda że Ci nie zabrali, szybciej byś te "cycki" założył A co do projektu rogalowego... Mi się nie widzi kilka rzeczy ale mniejsza o to I tak fura daje radę Najwyżej będzie agro...
mrogal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 chociaz ostatnio jak stałem na światłach na AWP na przeciwko PWSZ'tu z misiakami to jakos dziwnie sie patrzyli na mój przód auta pewnie lukali czy mam cycki na zderzakach i przez chwile miałem stracha ze dowód może sie pier... drżyj szkoda że Ci nie zabrali, szybciej byś te "cycki" założył A co do projektu rogalowego... Mi się nie widzi kilka rzeczy ale mniejsza o to I tak fura daje radę Najwyżej będzie agro... co ci sie tam sutku nie widzi? pucuj sie ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- wieś tańczy wieś śpiewa
Rekomendowane odpowiedzi