Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

:wink4:

Opublikowano

Witam serdecznie,

Chciałbym z tego miejsca serdecznie podziękować za niezwłoczną pomoc w zakodowaniu ABS`u, EPS dupnego czerwonego znaczka bremsen oraz innych migających kontrolek w mojej A4. Jako, że nie mam choinki w domu, to postanowiłem taką sobie zrobić w aucie, lecz utrudniało to spokojne poruszanie się samochodem.

A tak naprawdę, to był to pretekst, żeby podjechać jeszcze przed świętami i osobiście życzyć spokojnych, wesołych świąt oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej.

Życzenia również składam wszystkim czytającym ten wątek, oraz całemu klubowi A4.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie,

Chciałbym z tego miejsca serdecznie podziękować za niezwłoczną pomoc w zakodowaniu ABS`u, EPS dupnego czerwonego znaczka bremsen oraz innych migających kontrolek w mojej A4. Jako, że nie mam choinki w domu, to postanowiłem taką sobie zrobić w aucie, lecz utrudniało to spokojne poruszanie się samochodem.

A tak naprawdę, to był to pretekst, żeby podjechać jeszcze przed świętami i osobiście życzyć spokojnych, wesołych świąt oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej.

Życzenia również składam wszystkim czytającym ten wątek, oraz całemu klubowi A4.

Pozdrawiam

Do czego to Siemian ludzi zmusza :polew: za chwilę będzie "przyprowadź konia, chłopcze stajenny" :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie,

Pozdrawiam

Do czego to Siemian ludzi zmusza :polew: za chwilę będzie "przyprowadź konia, chłopcze stajenny" :polew: :polew:

Tolek poprostu jest dobrze wychowany. :naughty: Nawet mu nie sugerowałem, tym razem żeby coś napisał :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 09:29_________________________________________________taka mała ciekawostka. Wiecie że w Angielskich wersjach B7 nie dawali prawego sprysku relflektora- chyba żeby odchudzić auto :wink4: Przynajmniej tak wnioskuje po nowej furmance Sevesa który wczoraj u mnie był :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

sevesspr.jpg

Opublikowano

WESOŁYCH ŚWIĄT

Opublikowano
  • Autor

WESOŁYCH ŚWIĄT

dzięki :)

Dwa dni temu przyszły do mnie wkładki poliuretanowe poduszki skrzyni biegów. Zobaczymy czy to coś da i poduchy nie będą się tak często zrywały.

Wkładki są zrobione z dwóch róznych mieszanek poliuretanu. Czerwona jest miększa, żółta twardsza.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Opublikowano

WESOŁYCH ŚWIĄT

dzięki :)

Dwa dni temu przyszły do mnie wkładki poliuretanowe poduszki skrzyni biegów. Zobaczymy czy to coś da i poduchy nie będą się tak często zrywały.

Wkładki są zrobione z dwóch róznych mieszanek poliuretanu. Czerwona jest miększa, żółta twardsza.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

u Ciebie to nawet stalowe padną :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jako że wysłałem im poduszke i robili dopiero forme to zapłaciłem 38zł i mam im dać znać czy to coś dało. Jesli nastąpi poprawa to wprowadzą to do sprzedaży :)

Opublikowano

jako że wysłałem im poduszke i robili dopiero forme to zapłaciłem 38zł i mam im dać znać czy to coś dało. Jesli nastąpi poprawa to wprowadzą to do sprzedaży :)

wyglada na to ze jesli wprowadza do sprzedazy,to dzieki Tobie :good:

Opublikowano

Na styl jazdy siemiana audi rozłożyło ręce, biedny musi szukać czegoś mocniejszego hehe

Opublikowano

ponoć Siemianowe B7 będzie stało w muzeum w Ingolstadt na 150 lecie Audi :naughty: jako REMAKE BY SIEMIAN

nie szyld bedzie taki

REBUILD AND OPTIMIZED BY SIEMIAN - BETTER THEN SERIES EVER WAS :polew:

ale wiesz ze jak odbierzesz elementowi elastycznemu jego elastycznosc poprzez usztywnienia, obciazenia przeniosa sie na mocowania tzn karoseria albo skrzynia ciekaw jestem co najpierw sie podda :))) fizyki nie oszukasz :)))

jaki to material jakies polimery czy cos innego liczyl to ktos na wytrzymalosc i poddawaniu sie obciazeniom czy tylko tak sobie kolesie zrobili model i prototyp???

sorry ze jestem takim sceptykiem ale niestety za duzo juz widzialem roznych testow w firmie i czasem bym sie w zyciu nie spodziewal co moze drobny element zdzialac

mam nadzieje ze w tym przypadku modyfikacje wystapia na duzy plus i nic innego sie nie zdewastuje :)

Opublikowano
  • Autor

ponoć Siemianowe B7 będzie stało w muzeum w Ingolstadt na 150 lecie Audi :naughty: jako REMAKE BY SIEMIAN

nie szyld bedzie taki

ale wiesz ze jak odbierzesz elementowi elastycznemu jego elastycznosc poprzez usztywnienia, obciazenia przeniosa sie na mocowania tzn karoseria albo skrzynia ciekaw jestem co najpierw sie podda :))) fizyki nie oszukasz :)))

jaki to material jakies polimery czy cos innego liczyl to ktos na wytrzymalosc i poddawaniu sie obciazeniom czy tylko tak sobie kolesie zrobili model i prototyp???

sorry ze jestem takim sceptykiem ale niestety za duzo juz widzialem roznych testow w firmie i czasem bym sie w zyciu nie spodziewal co moze drobny element zdzialac

mam nadzieje ze w tym przypadku modyfikacje wystapia na duzy plus i nic innego sie nie zdewast

nie szyld bedzie taki

mam nadzieje ze w tym przypadku modyfikacje wystapia na duzy plus i nic innego sie nie zdewastuje :)

uje :)

Poduszka ma w sobie "przestrzeń pustą" żeby nie przenosić drgań na bude. Jeśli ją bardziej usztywnimy drgania te będą się poprostu bardziej przenosić i wszystko lekko bardziej dostanie w dupe, aczkolwiek skrzynia nie powinna tak gonić. Przynajmniej nie bedzie co pół roku uderzała w podłoge po zerwaniu poduszki.

Opublikowano

sieman to lepiej powiedz co Ty tym autem robisz że poduszki co pół roku wyrywasz... nawet N-grupowe GTi-R tak nie dostaje jaik twój? :P

Opublikowano

sam się dziwię jak można być takim katem dla B7, może nie znosisz tej fury jak ja mojego Hyundaya Accenta z 15 lat temu, Siemian przyznaj się, katowanie fury nie kończy się wymianą tylu elementów jak u Ciebie, szczególnie w Audi, może ją zarzynasz z premedytacją :mysli:

Opublikowano

Chodzą plotki, że rysorakami BURAGO rzucał z całej siły o ściane jak miał 10 lat.

Opublikowano
  • Autor

Chodzą plotki, że rysorakami BURAGO rzucał z całej siły o ściane jak miał 10 lat.

:polew: :polew: :polew: :polew:

sam się dziwię jak można być takim katem dla B7, może nie znosisz tej fury jak ja mojego Hyundaya Accenta z 15 lat temu, Siemian przyznaj się, katowanie fury nie kończy się wymianą tylu elementów jak u Ciebie, szczególnie w Audi, może ją zarzynasz z premedytacją :mysli:

ale ja kocham to auto i przecież bardzo o niego dbam :wink4:

Opublikowano

siemian może masz B7 made in China, ja swoim zrobiłem w 2 lata 155 tkm, na wirusie, na gwincie i 18" i jakoś mi tylko Ledy padały i czujnik położenia sprzęgła no i zamek podłokietnika (czujnik xenonu bo za niskie auto miałem)

Opublikowano
  • Autor

siemian może masz B7 made in China, ja swoim zrobiłem w 2 lata 155 tkm, na wirusie, na gwincie i 18" i jakoś mi tylko Ledy padały i czujnik położenia sprzęgła no i zamek podłokietnika (czujnik xenonu bo za niskie auto miałem)

każdy jezdzi inaczej