Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemian teraz reza siebie :decayed: obcina włosy, zmienia skarpetki itd... :decayed:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemian- masz ORI S4-kapy czy repliki?

Opublikowano

z G**na cacy nie zrobi :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Siemian teraz reza siebie :decayed: obcina włosy, zmienia skarpetki itd... :decayed:

dokładnie. Przeszedłem lekki facelifting co by wyglądać troche młodziej :decayed::kox:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 15:12_________________________________________________

Siemian- masz ORI S4-kapy czy repliki?

ori ori :)[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 15:13_________________________________________________

z G**na cacy nie zrobi :polew: :polew: :polew: :polew:

widze że dzielisz się z nami swoimi przeżyciami. Co ja Ci poradze że słyszysz to na codzień. I to w stosunku do auta jak i do siebie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No pytam sie tak bo w niedziele tu spocilem sie z niemieckimi kierownikami A4 i własnie jeden twierdził ze tych ori kap już nie ma w programie audi i ze nie można tego nowego kupić. Jest to prawda?

Opublikowano

Potwierdzam, widziałem dzisiaj, siemian jest po faceliftingu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No pytam sie tak bo w niedziele tu spocilem sie z niemieckimi kierownikami A4 i własnie jeden twierdził ze tych ori kap już nie ma w programie audi i ze nie można tego nowego kupić. Jest to prawda?

nic mi o tym nie wiadomo i wątpie w to. co mieliby zrobic kierowcy s4 ktorzy by je rozwali...[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 02:11_________________________________________________

Potwierdzam, widziałem dzisiaj, siemian jest po faceliftingu :decayed:

:naughty::decayed:

Opublikowano

a ja widziałem Go wczoraj, juz nie ma uroku Pingwina :naughty:

Opublikowano

nic mi o tym nie wiadomo i wątpie w to. co mieliby zrobic kierowcy s4 ktorzy by je rozwali...

Można kupić, ale nie aluminiowych, bo od 2004r. audi wycofało z produkcji aluminiowe lusterka i zastąpiło je lusterkami z tworzywa malowanymi w alu-mat. A wszystko to ze względu na normy bezpieczeństwa pieszych.

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj doszły dwa mody do auta: :kox: :kox: :kox: :kox:

po pół roku wróciłem do pakietu prosta rejestracja i do pakietu kompletny boczny kierunkowskaz :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Myślałem, że już ten wątek dawno w koszu wylądował za ciągłe walenie OT :decayed:.

Mody na + :good:

:decayed:

Opublikowano

Myślałem, że już ten wątek dawno w koszu wylądował za ciągłe walenie OT :decayed:.

Musi coś wymyślić jakieś gówniane zdanie by nadal temat był na wierzchu bo inaczej pójdzie do kosza bo zieloni czekają na tą chwilę :kox::polew:

Siemian jak się tak zastanawiam jak już tyle kasy włożyłeś do tego parcha to czemu nie wymodzisz Q jak Adamooo :cool1:

Opublikowano

Furka obejrzana na żywo. Brzydal i golas jakich mało :klamie:

Auto robi wrażenie :) Tylko jakbyś ją troszkę umył i w bagażniku posprzątał jeszcze :gwizdanie:

Dzięki za fachowo wykonaną robotę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Auto robi wrażenie :) Tylko jakbyś ją troszkę umył i w bagażniku posprzątał jeszcze :gwizdanie:

ciesze się że jestes zadowolony. :)

Na drugi dzień już błyszczała :decayed: :decayed: :naughty:

Opublikowano

ciesze się że jestes zadowolony. :)

Na drugi dzień już błyszczała :decayed: :decayed: :naughty:

Dekielki założyłeś? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jutro będe miał.

Wkurwiłem się tym czekaniem i zamówiłem nowe[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 23:17_________________________________________________w poniedziałek zakładam na przód klocki EBC YellowStuff zobaczymy co będzie :naughty::decayed:

Opublikowano

no tez jestem ciekaw... bo devastation ma mi wysłać w poniedziałke zaciski to co kupiłem od Ciebie..i będe kompletowal bebechy... zmieniałeś przewody hamulcowe? czy masz te co miałeś orri?

Opublikowano

jutro będe miał.

Wkurwiłem się tym czekaniem i zamówiłem nowe[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 23:17_________________________________________________w poniedziałek zakładam na przód klocki EBC YellowStuff zobaczymy co będzie :naughty::decayed:

a co ma byc ....

za kilka dni stwierdzisz: "...to nie hamuje..."

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Devastation a jak tam postępy z proszkiem?

Opublikowano
  • Autor

przewody mam ori :)

...jeszcze :wink4: