Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że cięzko albo drogo. Ale to mnie tym bardziej motywuje żeby je mieć :decayed: :decayed: :decayed:

i ciężko i drogo...ale są kosmicznie za***iste :kox: :kox: :kox:

Co to jest :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

fele o których mowa a które w końcówce tego filmiku widać..

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mi jakoś te DTM'y nie podchodzą :mysli:

Opublikowano

Siemian: Nie lubie Cie i masz brzydkie auto!! :polew:

Zart! Mat jest :kox: Wyglada niesamowicie kozacko.

Jest tylko jeden problem z folia matowa. Kurcze to ze ladnie wygla tylko wtedy jak jest w 100% czysta.

A i polerowanie maszynowe troche nie halo bo wiekszosc folii jest bardzo miekka. Cos jak miekki lakier.

Ale zestaw Swissvaxa mozesz przetestowac :)

Doswiadczenie sie przyda!

Opublikowano
  • Autor

no będziemy zbierać doświadczenia. :wink4::decayed:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 08:58_________________________________________________narazie przez pare dnie nie bede go jeszcze mył, niech ta folia się spokojnie należy :decayed: :decayed: :decayed:

A tak między Bogiem a prawdą to nie wiem jak się do tego potem zabrać :decayed: :decayed:

Opublikowano

mialem tą folie na poczatek mycie tylko recznie - a pozniej to juz szczoty i nic nie bylo folia na aucie byla ponad 2 lata - zerwalem bo autko sprzedalem i nic zadnych sladów a lakier jak nowy

Opublikowano
  • Autor

mialem tą folie na poczatek mycie tylko recznie - a pozniej to juz szczoty i nic nie bylo folia na aucie byla ponad 2 lata - zerwalem bo autko sprzedalem i nic zadnych sladów a lakier jak nowy

na szczoty na pewno nie bede jezdził z matową folią.

Opublikowano

4 miechy i ci sie znudzi :-)

Opublikowano

4 miechy i ci sie znudzi :-)

teoretycznie tak, ale zmiana koloru na kolejny to kwestia 3-4 dni z demontrzem ,oklejaniem i montarzem ,a na lakierni autko by 1,5 tygodnia stało o kosztach nie wspominając :gwizdanie:

Opublikowano

Myślę, że by taniej wyszło auto polakierować niż obklejać folią. Plus taki, że folię zawsze można zdjąć.

Opublikowano

To w takim razie dla Ciebie wsią/wiochą jest najnowsza M3 która wychodzi fabrycznie biała perła z czarnych dachem :?:

Tylko, ze inaczej wyglada dach pomalowany w czarny polysk i "zlewajacy" sie z szyba przod + tyl niz oklejenie dachu w B6/7 Avant na mat, gdzie sa jeszcze relingi i tylni "daszek" na klapie... wyglada to totalnie z d*py.

czyli ja mam auto z d*py :cool1: małe ot [br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 20:45_________________________________________________

felgi będą inne. juz kupione. Powiem tylko że 18. Myslałem długo czy nie 19' ale do mojej jazdy bym sie bał...

szkoda bo miałem do sprzedania od rs6 :naughty: czarne
Opublikowano

Myślę, że by taniej wyszło auto polakierować niż obklejać folią. Plus taki, że folię zawsze można zdjąć.

No nie wiem czy tak taniej.. :gwizdanie:

Lepsi lakiernicy biorą ~300-400zł za element.. więc jakby policzył na szybko to nagle robi się ok 3-4k. (no chyba że mówimy tu o partaczach co wezmą 2k za całe auto :wallbash:)

Nie wiem ile siemian zapłacił za oklejenie, ale jak dla mnie jest to super rozwiązanie gdy chcemy zmienić wizerunek auta.

IMO oklejenie w takim przypadku jest dużo bardziej sensowne, bo nie dość że przekozacko wygląda to jeszcze chroni fabryczny lakier przed odpryskami itd i przy sprzedaży nikt nie będzie miał wątpliwości (jak to w przypadku ponownego malowania) że auto było klepane. Tylko ciach zrywasz folię i po sprawie :good:

Opublikowano

no i rdzy pod folią też nie widac jak by co :good:

Opublikowano

panowie mój kolega zajmuje sie obklejaniem autek i zeby ładnie wyszlo to nie moze byc zadnych ubytków lakieru ani odprysków . Folja nie wybacza i wszystko widac . jedynie pod karbonem nie widac bo jest grubsza folia.

Opublikowano

nom ale i cenowo karbon wychodzi najdrożej... :gwizdanie:

Opublikowano

czyli ja mam auto z d*py :cool1: małe ot

auto masz bardzo ladne, ale uwazam, ze oklejanie dachu w ten sposob wyglada slabo, tyle.

EOT

Opublikowano

widziałem ostatnio A6 oklejoną folią i musze przyznać ze podobała mi się, gość okleił białą perłą i wyglądała :kox: zapytałem o całkowity koszt zapłacił 2500zł w Krakowie i to bardzo dobra cena bo normalnie kosztuje drożej.

Opublikowano

widziałem ostatnio A6 oklejoną folią i musze przyznać ze podobała mi się, gość okleił białą perłą i wyglądała :kox: zapytałem o całkowity koszt zapłacił 2500zł w Krakowie i to bardzo dobra cena bo normalnie kosztuje drożej.

Za A6 ale jakie C6 ,C5 ? avant/sedan .

Opublikowano

Ja widziałem ostatnio A6 C6 w kombi w czarnym macie i powiem, że bez szału :no: Może dlatego, że był to zwykly kondon, nic nie miał, ani s line, ani ledów ani nawet dobrej felgi więc to się akurat mijało z celem

Opublikowano
  • Autor

Ja widziałem ostatnio A6 C6 w kombi w czarnym macie i powiem, że bez szału :no: Może dlatego, że był to zwykly kondon, nic nie miał, ani s line, ani ledów ani nawet dobrej felgi więc to się akurat mijało z celem

dokładnie. Nie do każdego auta pasuje taki kolor. Jeśli auto wygląda nazwijmy to agresywnie to czarny mat to potęguje (umówmy się że pełny s-line / s4 w porównaniu do serii jest agresywny).

Jeśli auto wygląda łagodnie to taki kolor zadziała wręcz odwrotnie.[br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 16:28_________________________________________________a do a6 c5 to w ogole to nie pasuje bo to auto jest za okrągłe

Opublikowano

A6 C5 kombi i musze przyznać ze ładnie wyglądała na 19 feldze obniżona, biała perła a ori była granatowa i muze przyznać ze optycznie autko strasznie się powiększyło i fajnie to wyglądało, do tego miał szybki lekko ściemnione