HiRide Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 poduche rok temu zmieniałem. to już chyba czwarta przykrec na stale lape bez poduchy ale pewnie cos innego sie zerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Siemian wymieniales kiedys poduchy pod silnikiem? Pytam bo Ty duzo wymieniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Siemian wymieniales kiedys poduchy pod silnikiem? Pytam bo Ty duzo wymieniasz Pewnie srylion razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Siemian wymieniales kiedys poduchy pod silnikiem? Pytam bo Ty duzo wymieniasz odpowiedz masz 2 strony wczesniej: :decayed: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=39852.msg2477728#msg2477728 Te wymieniałem pare dni temu. Miały jakoś 2 lata... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jaki koszt poduszki a jaki robocizny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 teraz włożyłem z Febiego bo nie ma sensu wkłądać ori co widać na powyższych zdjęciach. Wyszło mnie niecałe 600zł czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jak ty nie mogles czuc drgan na budzie przy tych poduszkach Teraz to pewnie chodzi jak cicha benzynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jak ty nie mogles czuc drgan na budzie przy tych poduszkach Teraz to pewnie chodzi jak cicha benzynka oczywiście żę czułem, ale nie chciało mi się wymieniać bo przypuszczałem że te nowe też szybko padną. Pól dnia było ok, ale po paru redukcjach znowu wydaje mi sie że coś tak uderza... :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 600 obie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 weź spraw sobie jakieś odpowiednie - http://www.audizine.com/forum/showthread.php/268438-***-034-Motorsport-B7-Density-Line-Package-*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 musze cos wymyślić z poduchą pod skrzynią, bo wkładka poliuretanowa dużo nie dała. Musze kogoś znaleźć kto mi ją zaleje jakoś i usztywni pionowo... A tymczasem dzisiaj przyszły nowe zabaweczki. Przyszła wymiana na wymiane moich wysłużonych, spękanych, krzywych tarcz Ate... Teraz szukam jakiegoś przyjemnego klocka. W gre wchodzi FDS lub EBC YellowStuff. Chyba że polecicie coś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 siemian bedziesz nawiercal?? jaki maja rozmiar? ja mam chyba 321 x 30 i te sa niezle ale mozna by miec chyba cos lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 nic nie będe wiercił. nie jestem zwolennikiem tego rozwiązania. Tarcze 345x30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 siemian bedziesz nawiercal?? jaki maja rozmiar? ja mam chyba 321 x 30 i te sa niezle ale mozna by miec chyba cos lepszego jak masz serie, to masz 312mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 musze cos wymyślić z poduchą pod skrzynią, bo wkładka poliuretanowa dużo nie dała. Musze kogoś znaleźć kto mi ją zaleje jakoś i usztywni pionowo... A tymczasem dzisiaj przyszły nowe zabaweczki. Przyszła wymiana na wymiane moich wysłużonych, spękanych, krzywych tarcz Ate... Teraz szukam jakiegoś przyjemnego klocka. W gre wchodzi FDS lub EBC YellowStuff. Chyba że polecicie coś innego... jak bedziesz tak na sile utwardzal mocowanie skrzyni tj poduszke to naprawde uszkodzisz co innego co bedziesz kosztowac o wiele wiecej niz poduszka... a te tarcze to mogloby byc wieksze tak z 400mm i do tego felga 20' i moze bedzie jakos hamowac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 siemian bedziesz nawiercal?? jaki maja rozmiar? ja mam chyba 321 x 30 i te sa niezle ale mozna by miec chyba cos lepszego jak masz serie, to masz 312mm. Dokladnie.2.5 w b7 ma 312,ale na innym zacisku niz w b6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 siemian bedziesz nawiercal?? jaki maja rozmiar? ja mam chyba 321 x 30 i te sa niezle ale mozna by miec chyba cos lepszego jak masz serie, to masz 312mm. Dokladnie.2.5 w b7 ma 312,ale na innym zacisku niz w b6. http://www.bremsen-heinz.de/index.php?page=product&pID=61731&car_id=185c29dc24325934ee377cfda20e414c&acPath=2_4 http://www.bremsen-heinz.de/index.php?page=product&pID=3073&car_id=185c29dc24325934ee377cfda20e414c&acPath=2_3 dokladnie takie mam 321x30 na 16 calach mam 4 mm przeswitu pomiedzy zaciskiem a felga takie mam wlasnie jka te tylko bez otworkow moze macie i racje etka pokazuje przy 312mm 25mm grubosci a ja mam definitwynie 30 bo min jest 28 zaznaczone na tarczy i jedyna jaka znalazlme w a4 po 2005r to bylo 321 x 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 musze cos wymyślić z poduchą pod skrzynią, bo wkładka poliuretanowa dużo nie dała. Musze kogoś znaleźć kto mi ją zaleje jakoś i usztywni pionowo... A tymczasem dzisiaj przyszły nowe zabaweczki. Przyszła wymiana na wymiane moich wysłużonych, spękanych, krzywych tarcz Ate... Teraz szukam jakiegoś przyjemnego klocka. W gre wchodzi FDS lub EBC YellowStuff. Chyba że polecicie coś innego... jak bedziesz tak na sile utwardzal mocowanie skrzyni tj poduszke to naprawde uszkodzisz co innego co bedziesz kosztowac o wiele wiecej niz poduszka... a te tarcze to mogloby byc wieksze tak z 400mm i do tego felga 20' i moze bedzie jakos hamowac :gwizdanie: to lepiej żeby przy każdej redukcji i co drugiej zmianie w góre skrzynia napierdalała z całej siły w podłoge... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi