mystic.pl Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Siemian, gratki furmanki 200 kucy z BLB Czy kontrolkę świateł mijania na zegarach sam rezałeś czy była już ori ? U mnie nie świeci i podobno nie jest to wina żarówki, rzekomo tak ma być
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 hehe, widze że spostrzegawczy jesteś. Ta kontrolka to chyba zostanie wielką niewiadomą. Tak już było. W B7 rzeczywiście nie spotlałm się z tą kontrolką i już pare razy kombinowaliśmy u znajomych żeby ją włączyć (chociaż wydaje mi się że u Przemiania też się świeci) i nam się nie udało. Pozdrawiam
mystic.pl Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 No właśnie, w moim B6 świeciła i w innych B6 też widziałem, że świeci, natomiast w żadnym B7 nie widziałem aby świeciła w aso powiedzieli, że nie ma możliwości załączyć ponieważ producent tak to rozwiązał, że świeci tylko na przełączniku świateł a tu proszę u ciebie świeci
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 mnie się wydaje że ta kontrolka jest tylko audi poprostu w B7 nie daje do niej podświetlenia.
david_n Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jak fotele to moze i licznik od B6
H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jak fotele to moze i licznik od B6 Też tak pomyślałem
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie. Bo licznik z B6 nie pasuje do B7 bo ma inny sterownik. Poza tym ma inne wskazówki. Sprawdzałem i ten licznik napewno jest z B7
boseron Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie. Bo licznik z B6 nie pasuje do B7 bo ma inny sterownik. Poza tym ma inne wskazówki. Sprawdzałem i ten licznik napewno jest z B7 sterownik tez moze być od b6......
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 po czym tak wnioskujesz? hmmm.. ja słyszałem że licznik z b6 nie będzie współpracował z b7. Ale głowy nie dam. Mój napewno jest z B7 bo sprawdzałem VAGiem
david_n Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie wiem jak chlopaki ale ja zartowalem. Fajna masz furke, mowie Ci to po przepitku bo na trzezwo nie potrafie DObrej nocki
boseron Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 a ja nie żartowałem i mówie to na trzeźwo
Adas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 felgi nawet ciekawe, przypominaja Mi troszke z maserati :naughty:
siemian Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 felgi nawet ciekawe, przypominaja Mi troszke z maserati :naughty: heh... z Masterti powiadasz ... Takiego porównania jeszcze nie słyszałem. Felgi zimowe to mają być felgi zimowe. Mnie się one średnio podobają ale mieszczą się na hamulce i to dla mnie najważniejsze
mystic.pl Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 mnie się wydaje że ta kontrolka jest tylko audi poprostu w B7 nie daje do niej podświetlenia. Masz rację, świecąc latarką widać, że miejsce jest, ale brak diody niestety, dlatego nie można jej załączyć. Szkoda bo miałem ochotę zrobić tak jak jest u Ciebie. W aso mówili, że dioda była w pierwszych egzemplarzach B7 wypuszczonych z fabryki, a następnie od tego odeszli, ale w aso to różne dziwne historie opowiadają.
siemian Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja nie wierze w to co mówią w ASO odkąd u Bełtowskiego próbowali mi wmówić że S4 B7 miała tarcze z przodu 312mm i tylko na zamówienie były 320mm ale to muszą być inne zwrotnice... :wallbash: :polew:
mystic.pl Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Mi ostatnio próbowali wmówić, że w 3.0 nie ustawia się wtrysków :polew:
siemian Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 myśle żę warto było by założyć temat "Jaka największą głupote usłyszałeś w ASO" :polew: Myśle że moglibyśmy przeczytać wiele "perełek" [br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 13:41_________________________________________________Po zrobieniu logów potwierdziły się moje przypuszcenia że po wymianie wydechu zmniejszył się minimalnie lag. Podczas gdy wcześniej turbina wstawała przy 2200 obr/min teraz wstaje przy 2050obr więc jest gites.
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 co do tej kontrolki świateł.. nie została ona czasem w B7 przeniesiona na pokrętło włączania świateł?? Bo mi tam właśnie świecą na zielono lampki
mystic.pl Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 No właśnie została niestety przeniesiona
Rekomendowane odpowiedzi