siemian Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 bo wy to takie mietkie pytki jesteście
HiRide Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 jak widze ta kiere to zastanawiam sie czy Siemian ma jakis kompleks... ja jak patrze na Twoje buty to zastanawiam się nad tym samym w stosunku do Ciebie [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 09:50_________________________________________________letnie kapciuszki skompletowane :kox: ostatnio gonilem za tym wózeczkiem z ostatniego zdjecia
Brysio Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 jak kupisz cos u siemiana dostaniesy gratis :polew:
mgtan Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 nastepny klient dostanie 1kg mąki pszennej
srb38vx Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Siemian wszystkim robisz prezęty a jo ci kawa i ciastko stawiom :polew: szkoda ze w tym lokalu mnejszych filażanek nie było :polew: koła dziś widzałem :good:
danielo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 A ja kupiłem u Ciebie DVD z całym osprzętem,kluczyki do RNS-a i nic nie dostałem w gratisie
siemian Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 no to sie teraz zacznie :polew:
srb38vx Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 no to sie teraz zacznie :polew: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :baseball:
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 jak wy kupujecie manetki tempo i fis no to sie nie dziwie ze nic nie daje
mystic.pl Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 siemian, te letnie alu ile mają szerokości ? 7,5" ?
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Siemian dawał prezenty tylko w okresie świąt
variocustoms Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Siemian nie grzmisz jak w twoim wątku pisze się o prezętach, ja bym do moda zgłosił
siemian Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Siemian nie grzmisz jak w twoim wątku pisze się o prezętach, ja bym do moda zgłosił niech sobie piszą, myśla że coś dostaną :polew: :polew: tylko DzoDzo dostaje jako nagrode pocieszenia jak się jego Kobieta dowie co nakupował :polew: :polew: (zostanie z tą mikrofalówką) siemian, te letnie alu ile mają szerokości ? 7,5" ? 8' tyle co zimowka
Tomeks Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Siemian nie grzmisz jak w twoim wątku pisze się o prezętach, ja bym do moda zgłosił niech sobie piszą, myśla że coś dostaną :polew: :polew: nie zajarzył :polew: ...sie nadaje do zmieniania kierownic i do cytrynówy
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 siemian pisz tak dalej baba przeczyta i faktycznie tylko mikrofala
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 Siemian nie grzmisz jak w twoim wątku pisze się o prezętach, ja bym do moda zgłosił niech sobie piszą, myśla że coś dostaną :polew: :polew: nie zajarzył :polew: ...sie nadaje do zmieniania kierownic i do cytrynówy łoooo rzeczywiście :decayed: :decayed: ja po paru glębszych wczoraj bylem [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 09:36_________________________________________________pierwsze przymiarki do autka :kox:
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 super, ale przod to musisz koniecznie podniesc do gory...
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 no wiem tak z 1cm bym chciał i będzie idealnie [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 17:06_________________________________________________kusi mnie tylko coraz bardziej żeby "wypełnić" to koło bo jakoś tak pusto pod nim... Jak to Arturoo ostatnio określił "Siemian zawsze uzupełniałeś hamulce po wymianie kół" :polew:
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 no miejsca znowu tam się zrobiło ,że ho ho , RS6 by się zdał :gwizdanie: bo tak to ......................... lipa :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 17:14_________________________________________________ taraz proszę ja Ciebie to wygląda jak u mnie :polew: :polew: :polew:
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 teraz te 18' wydają mi się takie maciupeńkie :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi