Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 * Jak tam hebelki S4? hamuja? coś tam spowalniają .... bez szału ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------
Dev Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 :polew: Art, jak Ci słabo hamuje to mam dla Ciebie kotwice z rufowca. Trzymałem ją specjalnie dla Siemiana, ale jak chcesz....
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 :polew:Art, jak Ci słabo hamuje to mam dla Ciebie kotwice z rufowca. Trzymałem ją specjalnie dla Siemiana, ale jak chcesz.... to bym sprzęgło spalił przy próbie ruszenia siemian ma na zbyciu spadochron z jakiegoś MIG'a....mam klina :grin: wystarczająco ciężki jest hebel by go dociążać jeszcze
FBI Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 :polew:Art, jak Ci słabo hamuje to mam dla Ciebie kotwice z rufowca. Trzymałem ją specjalnie dla Siemiana, ale jak chcesz.... to bym sprzęgło spalił przy próbie ruszenia siemian ma na zbyciu spadochron z jakiegoś MIG'a....mam klina :grin: wystarczająco ciężki jest hebel by go dociążać jeszcze :polew::polew::polew::polew::polew:
siemian Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemian od kogo kupiłeś silnik? nie znasz
#Przemo# Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 czyli pod sferą wymontowany na szybkości i zamiana
siemian Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pod sferą to bym się nie odważył... widziałem że nawet Ty tu czasem parkujesz... jeszcze trafiłbym na coś gorszego niż miałem
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pod sferą to bym się nie odważył... widziałem że nawet Ty tu czasem parkujesz... jeszcze trafiłbym na coś gorszego niż miałem weź wyluzuj trochę........nie musisz po wszystkich tak jechać od razu...... ...to ,że mu sie coś klepie na prawej głowicy ....to nie znaczy ,że mogłeś trafić na złą lewą ......hehe ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ---------- czyli dobrze kojarzę źle .....
srb38vx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemian od kogo kupiłeś silnik? curwa teraz wszyscy w bielsku i okolicy bydom mieć nowe silniki Marecki zaś bydzie kasa trzepoł :decayed:
#Przemo# Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 pod sferą to bym się nie odważył... widziałem że nawet Ty tu czasem parkujesz... jeszcze trafiłbym na coś gorszego niż miałem weź wyluzuj trochę........nie musisz po wszystkich tak jechać od razu..... ...to ,że mu sie coś klepie na prawej głowicy ....to nie znaczy ,że mogłeś trafić na złą lewą ......hehe ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ---------- czyli dobrze kojarzę źle ..... A ciebie w końcu nauczyli gdzie masz enter na klawiaturze czy Siemianowi chcesz stron w watku nazwalić
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siemian od kogo kupiłeś silnik? curwa teraz wszyscy w bielsku i okolicy bydom mieć nowe silniki Marecki zaś bydzie kasa trzepoł :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi