H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 miron a pamiętasz ja Cię gonił, bo był wkur... że masz ledy i chciał Ci w tył wjechać żeby je rozwalić?? na szczęście mu uciekłeś bo już by było po zderzaku i ledach :gwizdanie:
bajk Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Gleba i dobra felga to podstawa każdego dobrze wyglądającego samochodu
siemian Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Na stabilizatory już zaczynam odkładać odkladaj to ty na zderzak bo teraz golizna z przodu i wyglada jak by bylo bum bum przodem nie masz racji kolego............... przód akurat był cały po jego bum............znaczy się zderzak tylko Siemian go zostawia bo ma do niego sentyment................... to był jedyny element nie uszkodzony w jego aucie od nowości..................nawet w ASO było to sprawdzane i potwierdzili, że zderzak jest z B7 nie no mistrz... :polew: :polew: a gdzie ta różnica ja sie pytam jak nie widzisz to usiądź bliżej monitora :polew:
siemian Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 dzisiaj porównałem sobie fotki auta jak wyglądało po zakupie (ale już felgi miało) z stanem obecnym: troche się pozmieniało :decayed: A tu pare słitaśnych fotek z dzisiaj
KENOiX Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 lekki dystans na tył jednak by się przydał... :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 lekki dystans na tył jednak by się przydał... :gwizdanie: Dokładnie bo są zdeka schowane :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 lekki dystans na tył jednak by się przydał... :gwizdanie: Dokładnie bo są zdeka schowane :gwizdanie: Też już mu to mówiłem :gwizdanie:
siemian Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 właśnie się zastanawiam... Bo nie wiem czy jest sens skoro ori s-line i s4 miały dokładnie tak samo...
siemian Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Az prosi sie o Xenon... Bixenon innego w b7 nie było... był tylko bixenon.. Panowie spokojnie. Myśle że do tego dojdziemy, ale narazie stopuje z modami bo kryzys jest
MARCIN607 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Siemian wczoraj widzieliśmy się na parkkngu w Ostrowcu Św?
siemian Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 oj nie bo jestem caly czas na miejscu... chyba że po pijaku bym pojechał i nie pamietał...
fotograf87 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 na temat dystansow moge powiedziec tyle... przy feldze o szerokosci 7,5 i ET 34 oraz oponie 225/40/18 o przy załadowanym mocno aucie obciera lekko o bok opony. Teraz mam ET37 i jest idealnie.
H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 fotograf87 Tobie obciera bo masz inne sprężyny A Siemian jak wrzuci na tył dystansy 12mm to przy tej feldze i zawieszeniu 1BE nic nie będzie ocierać, nawet jak z tyłu siądzie 3 chłopa
fotograf87 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 moze jest w tym troche racji, mam nizsze auto ;p ale lepiej dmuchac na zimne... moze sie zdarzyć z kolega SIEMIAN będzie wiózł na disco 4 osoby plus 2 w bagażniku będzie pokazywał skutecznosc hamulców na nierównej drodze i mu autko za mocno "przykucnie"
siemian Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 moze jest w tym troche racji, mam nizsze auto ;p ale lepiej dmuchac na zimne... moze sie zdarzyć z kolega SIEMIAN będzie wiózł na disco 4 osoby plus 2 w bagażniku będzie pokazywał skutecznosc hamulców na nierównej drodze i mu autko za mocno "przykucnie" hehe, jestem dokładnie tego samego zdania. Jeśli założe dystanse to tylko takie żeby nie bylo fizycznie możliwości aby koło obcierało nawet po załadowaniu dwóch ton do auta
Rekomendowane odpowiedzi