siemian Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Opublikowano 15 Lutego 2014 Arturoo mi zrobił Taki gołodupiec co ostatnio nawet klubowiczem został, do niego pisz
siemian Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 pewnie jakiś chrabąszcz a tak na poważnie to nic narazie się nie zmienia. A przecież nie będę tutaj pisać że w aucie wyrezałem nowe klocki hamulcowe bo stare się kończyły, i robił sesje klocków w pudełku jak to niektórzy mają w zwyczaju. Za niedługo niektórzy będą pisać w wątku że wyrezali pełny bak, po wizycie na stacji benzynowej
martinus Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 hehe, Marku szanowny, u mnie bak teraz muszę częściej rezać w związku z tymczasową zmianą marki (ten ma 62 L) i spalanie trochę większe urlop gdzieś planujesz już ?
Tomeks Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Juz długo ci skrzynia nie pierdolnela,podejrzewasz,co jest przyczyną? zdziadziales?
Bieniek Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Juz długo ci skrzynia nie pierdolnela,podejrzewasz,co jest przyczyną? zdziadziales? hahaha właśnie coś dziwne:grin:
siemian Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Juz długo ci skrzynia nie pierdolnela,podejrzewasz,co jest przyczyną? zdziadziales? Ty chyba powinieneś w lotto grać od miesiąca coś dziwnego dzieje się z synchronizatorem 2 i 3- to co zawsze... ale narazie tylko do czasu do czasu
siemian Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 dzień jak codzień ---------- Post dopisany 08-05-2014 at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2014 at 12:17 ---------- chcieliście ruch w temacie to macie Rozyebałem opone (tak tak wiem że folia schodzi na potęge, przed latem bedzie ściągana)
MAT1000 Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Chyba nie tylko oponę, felga też jakaś styrana. Jakieś dzieciaki piłeczkę wcisnęły Tobie w felgę
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 piłeczka tam siedzi już z rok ......zamiast dekielka
srb38vx Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Siemianku ten stary gruchot się jeszcze dobrze trzyma jak lewarek mu jeszcze nie wloz w podłoga Hamer jak zmienia koło to auto widlakiem podnosi
jedrekx Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 będziesz od nowa oklejał czy wracasz do srebrnego?
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Siemianku ten stary gruchot się jeszcze dobrze trzyma jak lewarek mu jeszcze nie wloz w podłoga Hamer jak zmienia koło to auto widlakiem podnosi Andrzej pamiętaj że te padliny B8 już nie mają pełnego ocynku jak B7
siemian Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 Siemianku ten stary gruchot się jeszcze dobrze trzyma jak lewarek mu jeszcze nie wloz w podłoga Hamer jak zmienia koło to auto widlakiem podnosi Andrzej pamiętaj że te padliny B8 już nie mają pełnego ocynku jak B7 No i po co mu to mowiles... Jutro jak do niego przyjedziesz to bedzie rozpuszczalnikiem cały lakier traktował zeby sobie ocynkowac nadwozie.... ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ---------- będziesz od nowa oklejał czy wracasz do srebrnego? Sie zobaczy :-)
Wandej Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Siemianku ten stary gruchot się jeszcze dobrze trzyma jak lewarek mu jeszcze nie wloz w podłoga Hamer jak zmienia koło to auto widlakiem podnosi Andrzej pamiętaj że te padliny B8 już nie mają pełnego ocynku jak B7 B6/7 też nie ma:whistling: Blacha tylko jest ocynkowana i dopiero wytlqczane panele także też szału ni ma:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi