PABLO Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Czy aby napewno są spryski? Bo mi się wydaję, że to coś zretuszowane bo nie widać zaślepek ? Te fotki robił chyba zanim założył zaślepki, pingwin tłumacz się mi tu
siemian Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 te zdjęcia były robione w zeszłą środe a spryski pojawiły się dopiero w czwarek i zdjęcia są zretuszowane, czego wcale nie ukrywam. Żeby nie było że jestem gołosłowny tutaj fotka z piątku: Teraz nie ma już znaczka s4 ale musicie mi uwierzyć na słowo bo nie zrobiłem jeszcze fotek (znaczek zniknął w sobote) [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 23:04_________________________________________________ Czy aby napewno są spryski? Bo mi się wydaję, że to coś zretuszowane bo nie widać zaślepek ? Te fotki robił chyba zanim założył zaślepki, pingwin tłumacz się mi tu jak te fotki były robione to spryskiwacze leżały jeszcze na biurku
Młody_drog Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 haha nie no spoko, bo tak oglądałem i mówię coś mi tu nie pasuje, teraz już jest perfekt. Ładny ten traktor
Chuck Norris Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 nie zrobiłem jeszcze fotek (znaczek zniknął w sobote) ehe.... , teraz fajnie się prezentuje ten przód, klasa
mystic.pl Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Teraz nie ma już znaczka s4 ale musicie mi uwierzyć na słowo bo nie zrobiłem jeszcze fotek (znaczek zniknął w sobote) Coś tu siemian kręcisz :gwizdanie: w piątek pisałeś, że już zdjęty, a teraz, że zniknął w sobotę :gwizdanie: :gwizdanie: znaczka S4 już NIE ma :decayed: :decayed: dawaj fotę i nie ściemniaj :>
siemian Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Teraz nie ma już znaczka s4 ale musicie mi uwierzyć na słowo bo nie zrobiłem jeszcze fotek (znaczek zniknął w sobote) Coś tu siemian kręcisz :gwizdanie: w piątek pisałeś, że już zdjęty, a teraz, że zniknął w sobotę :gwizdanie: :gwizdanie: znaczka S4 już NIE ma :decayed: :decayed: dawaj fotę i nie ściemniaj :> hehe, dni się człowiekowi nie mogą pomylić?? :decayed: Napisałem że zniknął w piątek więc zniknął w piątek. Zaraz podlece na parking i cykne fotke Ponieważ pracuje ostatnio 7 dni w tygodniu całkiem zaczeły mi się dni jebać
wrclaguna Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 widze ze kiere sprzedajesz ( ogladalem fotki ) a mnie zaciekawila mala ikonka kolo 10 km co to masz
siemian Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 hmmm... też nie wiem co to jest... Już któryś raz tak mam że jak to sobie wyświetle to te cyferki po prawej sukcesywnie maleją. A jak wyświetli się "0" to po przejechaniu 30km auto zaczyna szarpać... :naughty: :decayed: dziwne.... :polew:
siemian Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 o ta ikonka no ikonka rezerwy. Dokładnie taka sama jak ta duża żółta[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 18:02_________________________________________________ Fajowe jeans- y :kox: :polew: wiem. Ogólnie za***iście się ubieram. Butki też niczego sobie :decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 18:04_________________________________________________żeby nie było. Foto z dzisiaj bez znaczka:
Flyer Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Moje wycieraczki po przytarciu identycznie lezaly
variocustoms Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Z tą ikonką i kilometrami do pustego baku to mnie zabiliście, next time to czytać instrukcję please, ja na "0" przejechałem 30 km ryzykując awarię pompy ale dałem radę
siemian Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 no nie gadaj że nie wiedziałeś że to dystans do przejechania na baku...
variocustoms Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Ja wiedziałem ale chyba inni nie zrobiłem 1360 km ale na A2 przed Poznaniem nie było stacji Shell i jechałem na oparach ropy
siemian Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 aaaa bo to laguna pisał o tej kontrolce...
wrclaguna Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 w B6 nie mam takiej ikonki przy kolor Fisie i to mnie ciekawilo
Rekomendowane odpowiedzi