siemian Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 siemian czuc zapach chorwackiego powietrza jak tak patrze na te zdjęcia, ale chyba nie mieszkałeś w tych pakamerach nie nie, ja sobie rozłożyłem namiot za nimi... :polew: :polew:
boseron Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 a chyba ze tak...... :> no i prosze da sie zaoszczędzić pieniążki na wakacjach, już wiem za co rezasz
czaki22 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ale co to za auto pelne modów bez haka
siemian Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ale co to za auto pelne modów bez haka :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 18:37_________________________________________________ :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dokladnie taka naklejka juz czeka u mnie na zalozenie
variocustoms Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Za chwilę połowa forum się przesiądzie z gnojowozów na porządne PB Naklejka prawdę mówi
boseron Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Za chwilę połowa forum się przesiądzie z gnojowozów na porządne PB Naklejka prawdę mówi z tego co widze to TY sie przesiadłeś na porządne LPG
variocustoms Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 pisałem o PB a nie PB LPG czytaj dokładniej miałem na myśli PB Flyera
siemian Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Vario aż nie wierze że złapałeś kropeczka :decayed:
variocustoms Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 EOT a jednak wrzuć jeszcze jakieś ładne foty z Chorwacji
siemian Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no właśnie nie mam już zbyt wielu fotek z Chorwacji. Zapomniałem wziąć statywu na wakacje więc dużo fajnych fotek odpadło... mam jeszcze takie jak dojechałem... Troche much się nabiło [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 00:13_________________________________________________a jeszcze takie jakieś fotki znalazłem: :)
boseron Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 zabiłeś tyle zwierzątek....... ty niedobry
Flyer Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 siemian, co roku te same zdjecia z Chorwacji nam chyba wklejasz...
OLO_GDA Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 no wlasnie te zdjecier na zakrecie juz na bank bylo... może byłes tam kiedys i teraz co roku nam wkrecasz?? masz jeszcze audi ?? :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Siemian Ty fajko - czemu nie kupiłeś lamp z białym kierunkem
siemian Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 no wlasnie te zdjecier na zakrecie juz na bank bylo... może byłes tam kiedys i teraz co roku nam wkrecasz?? masz jeszcze audi ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jako że jezdze od 19 lat w to samo miejsce w Chorwacji co roku robie zdjęcie w tym samym miejscu żeby porównać co się w autku zmieniło. :) I tu się mylicie co do tego że już takie zdjęcie było, bo były już 2 takie zdjęcia :wink4: Ba jedno jest nawet w kalendarzu (pierwsze jeszcze praktycznie "golasa") Poszukam zaraz na dysku i można porównać co się zmieniało z biegiem czasu :decayed: Siemian Ty fajko - czemu nie kupiłeś lamp z białym kierunkem nie kupiłem bo znam taką parówe z Knurowa co mi wyklei te pomarańczowe dekielki :decayed: [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 11:39_________________________________________________2008: 2009: 2010: Konkurs kto znajdzie jak najwięcej róznic :polew:
Młody_drog Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja widzę wydech, zderzak tył, listwy s line, a no i na 3 zdjęciu, czyli po 2 latach jeżdżenia w to samo miejsce, zatonęły wyspy w oddali
siemian Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 :decayed: szykują się jeszcze 2 małe modziki w najbliższym czasie :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi