MARCIN607 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 dziwnie znaczek audi na tylnej klapie wygląda-taki malutki jakiś[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 21:42_________________________________________________ale jest piekna jak nowa :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 klapa nie była ruszana więc musi Ci się wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 pewnie tak :> ale listwy teraz wyglądaja rewelacyjnie [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 21:50_________________________________________________właśnie doczytałe podpis pod zdjęciem-"Przystojniak" :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 na ostatnich zdjęciach, jakby ci du..a siedziała niżej niż przód??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 na ostatnich zdjęciach, jakby ci du..a siedziała niżej niż przód??? zauważ że nie jest to robione na asfalcie i dlatego taka róznica. Aczkolwiek przy 1be bardzo często tył siada minimalnie bardziej właśnie doczytałe podpis pod zdjęciem-"Przystojniak" :polew: :polew: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 już nawet nie chce słyszec nic na temat 1BE/1BV itp syfie... najgorsza zabawa mojego życia... zmiana spręzyn, na finale zmiana całego zawiasu na gwint i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 e tam, przesadzasz. JA zmieniłem i jestem bardzo bardzo zadowolony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 e tam, przesadzasz. JA zmieniłem i jestem bardzo bardzo zadowolony... jest to półśrodek do prawdziwego zawiasu i tyle. tanie rozwiązanie i średnie efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 e tam, przesadzasz. JA zmieniłem i jestem bardzo bardzo zadowolony... jest to półśrodek do prawdziwego zawiasu i tyle. tanie rozwiązanie i średnie efekty. tak można do wszystkiego podejść. audi A4 jest półśrodkiem do audi A8 itd... [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 00:11_________________________________________________powoli zaczynają spływać do mnie fotki z ostatniej sesji :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Czy mi sie wydaje, czy on byl bity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Czy mi sie wydaje, czy on byl bity ? ale u którym crash-u mówisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Czy mi sie wydaje, czy on byl bity ? :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 niezla fota z photoshopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Był bity jak nic , fotki zrobione specjalnie pod sprzedaż . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 tak naprawde to auto tak wygląda: ale Photoshop robi cuda :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Czy mi sie wydaje, czy on byl bity ? Ale żeś jebnął :polew: [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 17:59_________________________________________________ tak naprawde to auto tak wygląda: ale Photoshop robi cuda :polew: Co to dla Wojtka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 przecież wojtek się blacharką nie zajmuje... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 przecież wojtek się blacharką nie zajmuje... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Myślałem że całe auto Ci robi w tym również blacharkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 kolejne foto w podobnym stylu: [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 18:37_________________________________________________[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 19:12_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Foty fajne ale chyba trochę przesadził ktoś z photoshopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi