siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 aj tam moze ze dwie ryski na zderzaku no doszły dziś dwie ryski na zderzaku...[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 23:06_________________________________________________...i jedna na masce
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ja sie obawiam ze jakby nie szpachla i lakier to by sie juz dawno rozpadl ))
Młody_drog Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Co się stało, gdzie przywaliłeś?
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 ajtam.... Taka mała sprawa. Poftfela szukałem i pyknąłem w autko przedemną :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 23:22_________________________________________________ale praktycznie śladu nie ma
Brysio Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 biedna ta jego ubezpieczalnia ))) :polew: :kox:
siemian Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 w sumie to u mnie praktycznie nei widać. A ta baba przerażona wysiadła z auta a że było z górki a baba jak to baba ręcznego nie zaciągnęła to auto się stoczyło i mimo moich krzyków i prób łapania auta (ślizgałem się razem z nim) zatrzymało się ponownie na moim przodzie... :polew:
david_n Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 w sumie to u mnie praktycznie nei widać. A ta baba przerażona wysiadła z auta a że było z górki a baba jak to baba ręcznego nie zaciągnęła to auto się stoczyło i mimo moich krzyków i prób łapania auta (ślizgałem się razem z nim) zatrzymało się ponownie na moim przodzie... :polew: sorry mial nie zjezdzac z gorki jak z niego wysiade oszukali mnie
KERCZI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 w sumie to u mnie praktycznie nei widać. A ta baba przerażona wysiadła z auta a że było z górki a baba jak to baba ręcznego nie zaciągnęła to auto się stoczyło i mimo moich krzyków i prób łapania auta (ślizgałem się razem z nim) zatrzymało się ponownie na moim przodzie... :polew: i tak siedem razy ))
audia4a4 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://www.smog.pl/wideo/42052/awantura_na_polskim_parkingu/
HeresR32 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 w sumie to u mnie praktycznie nei widać. A ta baba przerażona wysiadła z auta a że było z górki a baba jak to baba ręcznego nie zaciągnęła to auto się stoczyło i mimo moich krzyków i prób łapania auta (ślizgałem się razem z nim) zatrzymało się ponownie na moim przodzie... :polew: o kor... jednak babsko na drodze trzeba omijac dalekim lukiem :gwizdanie: siemian masz pecha
Brysio Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://www.smog.pl/wideo/42052/awantura_na_polskim_parkingu/ na tym sfakanym smogu same reklamy siemian a nie masz jakiegos MAGNESU na kolizje?? bo mnie sie wydaje ze wyjeb.... je przyciagasz
siemian Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 przecież nie byłoby o czym pisać w tym temacie. Ale już doszełem do takiej wprawy że teraz zaliczam kolizje "bezśladowe"
audia4a4 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 siemian przy kolejnej kolizji będziesz miał wytłumaczenie :naughty: :naughty: :naughty: http://www.smog.pl/wideo/41968/wywiad_z_dzielnicowym_klasyka/
Brysio Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 siemian przy kolejnej kolizji będziesz miał wytłumaczenie :naughty: :naughty: :naughty: http://www.smog.pl/wideo/41968/wywiad_z_dzielnicowym_klasyka/ wklejaj tutaj z youtube bo mnie krew z tymi reklamami zaleje
siemian Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 rezacz przy pracy: (tutaj walczymy z BOSE u Akjama ) :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi