Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aj tam moze ze dwie ryski na zderzaku

no doszły dziś dwie ryski na zderzaku...[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 23:06_________________________________________________...i jedna na masce

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja sie obawiam ze jakby nie szpachla i lakier to by sie juz dawno rozpadl :)))

Opublikowano

Co się stało, gdzie przywaliłeś? :D

Opublikowano

ajtam.... Taka mała sprawa. Poftfela szukałem i pyknąłem w autko przedemną :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 23:22_________________________________________________ale praktycznie śladu nie ma

Opublikowano

jeebaanyy :decayed:

Opublikowano

biedna ta jego ubezpieczalnia :)))) :polew: :polew: :kox: :kox:

Opublikowano

jebaniutki :decayed:

Opublikowano

w sumie to u mnie praktycznie nei widać. A ta baba przerażona wysiadła z auta a że było z górki a baba jak to baba ręcznego nie zaciągnęła to auto się stoczyło i mimo moich krzyków i prób łapania auta (ślizgałem się razem z nim) zatrzymało się ponownie na moim przodzie... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

w sumie to u mnie praktycznie nei widać. A ta baba przerażona wysiadła z auta a że było z górki a baba jak to baba ręcznego nie zaciągnęła to auto się stoczyło i mimo moich krzyków i prób łapania auta (ślizgałem się razem z nim) zatrzymało się ponownie na moim przodzie... :polew: :polew: :polew:

sorry :embarrassed: mial nie zjezdzac z gorki jak z niego wysiade :angry:

oszukali mnie :thumbdown:

Opublikowano

i tak siedem razy :)))

japierdole

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

o kor... jednak babsko na drodze trzeba omijac dalekim lukiem :gwizdanie: siemian masz pecha :kox:
Opublikowano

przecież nie byłoby o czym pisać w tym temacie. Ale już doszełem do takiej wprawy że teraz zaliczam kolizje "bezśladowe" :decayed::polew:

Opublikowano

rezacz przy pracy: (tutaj walczymy z BOSE u Akjama :decayed::wink4:)

3263a1c9421d60ef.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: