nimskrk Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Siemka po 3 letniej przygodzie z b6 (pozostała w rodzinie) od jakiegoś czasu ujeżdżam auto dla ludu Rok: 2011Silnik: 1.4 TSI 160 KMUkład dolotowy: SeriaUkład wydechowy: MgMotorsportUkład napędowy:były Felgi aluminiowe "Interlagos" 8Jx17 235/40obecnie "Talladega" 7,5Jx18 225/40Układ hamulcowy: SeriaZawieszenie: Eibach Pro-KitWnętrze i car audio:Siedzenia sportowe z pakietem "Sportowym"- tapicerka siedzeń "Catch up" - w połaczeniu z Alcantara- czarna podsufitka- ramki kratek nawiewu w czarnym połysku (piano black)- Czujnik cofania tył- Lusterko samo przyciemniające z czujnikiem deszczu i światła- System radiowy bylo RCD 510 jest RNS 510 - funkcja odczytu plików MP3- 8 głośników o obniżonym rezonansie- gniazdo multimedialne AUX-INBody kit i oświetlenie: oświetlenie wnętrza wymienione na LEDY + światła postojowe i oświetlenie tablicy LEDYFabryczna moc i moment: 220/304 przed korektą układu wydechowegoPlany :- program CompSport --- zrobione - kompletny układ wydechowy MgMotorsport --- zrobione- lusterka składane elektrycznie i podświetlane --- zrobione- tempomat - bluetooth Edytowane 18 Października 2014 przez nimskrk
rafalekx Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Fajne autko Myślałem o scirocco, ale że między innymi naczytałem i nasłuchałem się o awaryjności tych silniczków który masz (być może przesadne, albo niewiedza piszących) pod uwagę brałem tylko dieselka, a znalezienie scirocco z dieselkiem w dobrym stanie graniczyło z cudem, a jeśli już coś było to cena była zbliżona do ceny CC, itd. itd. Ostatecznie kupiłem VW CC. Ale scirocco i CC to dla mnie chyba najładniejsze autka VW Jaką miałeś średnicę wydechów seryjnie? 70/75 mm? Te nakładki podeszły bez jakichkolwiek "zabiegów", przykręcone? Kierownicę miałeś seryjnie czy była dokładana? Piszesz o programie, na ile to się podkręca?
jozek726 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 nie da się ukryć że scirocco, bardzo ładne auto
nimskrk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 Silnik z tego roku jest już poprawiony same końcówki wydechu pasują p&p od skody yeti koszt ok 90 zł (w vw koszt ok 450 zł ),kierownica to czysta seria, a jeśli chodzi o program to tak lajtowo ok 210/215 km i 290 nm
rafalekx Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Silnik z tego roku jest już poprawiony (...),kierownica to czysta seria No i bardzo dobrze jeśli poprawiony A kierownica jest z@jebista a jeśli chodzi o program to tak lajtowo ok .210/215 km i 290 nm 1,4 TSI o mocy seryjnego 2,0 TFSI 210 KM w 1,4... a kiedyś 1,4 miało 60 KM i było wow...
griga-st Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Bardzo fajne autko, ale z tą wiarą w poprawiony silnik bym nie przesadzał
Reggi Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Fajne autko Myślałem o scirocco, ale że między innymi naczytałem i nasłuchałem się o awaryjności tych silniczków który masz (być może przesadne, albo niewiedza piszących) pod uwagę brałem tylko dieselka, a znalezienie scirocco z dieselkiem w dobrym stanie graniczyło z cudem, a jeśli już coś było to cena była zbliżona do ceny CC, itd. itd. Ostatecznie kupiłem VW CC. Ale scirocco i CC to dla mnie chyba najładniejsze autka VW Już się usprawiedliwił
rafalekx Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Już się usprawiedliwił he? ja poważnie o scirocco myślał
PABLO Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Przyjedz na spota tym małym i szerokim zapitalaczem
nimskrk Opublikowano 11 Października 2013 Autor Opublikowano 11 Października 2013 Przyjedz na spota tym małym i szerokim zapitalaczem bylem jakiś czas temu o ile czas pozwoli zawitam w najbliższy wtorek ---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ---------- ---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ---------- Boję się 1.4 tsi! w jakim sensie
onlyblack Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Mam taki silnik w caddy 2011, przebieg 37 tys. i dwa razy wymieniano mi łańcuch rozrządu na gwarancji...
Rekomendowane odpowiedzi