rudi2891-1 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Koledzy,podpowie ktoś jak i czym zrobić logi?Mam niebieski kabelek i Kilka programów tzn.POLSKI WAG 4.9.VAG COM I VCDS litle.Ale nie mam pojęcia jak to zrobić.Szukłaem na forum tematu ale nic mi nie wyskoczyło.A potrzebuję bo zbieram się do wymiany turbo bo olej w dolocie jest itd.a gdzieś wyczytałem że po logach można sprawdzić czy turbo do wymiany czy może coś innego.A nie chciałbym tysiąc parę złotych wywalić niepotrzebnie.Dzięki
Biszczan Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/tdi-diagnostyka-aktualizacja-20-viii-2012-a-12031/ Do zrobienia logów użyj Vag-Com i użyj tej strony do wygenerowania linków do logów: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
rudi2891-1 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 OK.A le jak je zrobić???
machina Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Ale oczekujesz że ktoś poprowadzi Cię za rączkę krok po kroku? Przecież masz link do tematu i wystarczy dokładnie zapoznać się z treścią i zaopatrzyć się w odpowiedni sprzęt
Biszczan Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Wciskasz log, a później jednocześnie start i pedał gazu w podłogę od 1500 obr do 4000, grupy loguj pojedynczo na rozgrzanym silniku.
rudi2891-1 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 Ok.jakoś spróbuję.Mam to robić w czasie jazdy czy na postoju na luzie?A ten link kolego jest do strony gdzie logi można wrzucić na stronę a nie opis jak je zrobić!
Biszczan Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Gdybyś trochę się wysilił to przeczytałbyś link który zamieściłem w odpowiedzi na samej górze gdzie jest opisane jak zrobić logi i nie zadawał zbędnych pytań.
rudi2891-1 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 Dzięki,jakoś mi się wcześniej nie rzucił w oczy tamten link.
Biszczan Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Dasz radę, jak będziesz robił logi Basic Settings to grupę 000 odpuśc sobie bo robi się ją tylko dla silników na pompie.
Rekomendowane odpowiedzi