poziek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 a ten Pan z filmiku też będzie ?:grin: Jego nie będzie ale powiem Ci, że trochę schudłem :polew::polew::polew: W końcu ktoś zajarzył
Magdalenah Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 a ten Pan z filmiku też będzie ?:grin: Jego nie będzie ale powiem Ci, że trochę schudłem :polew::polew::polew: W końcu ktoś zajarzył tylko nie Ten/Ta co trzeba :grin:
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 w Tym roku tez jedziemy przez Kraków i 2 godzinne korki? mowa ---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- Info dla Moskala i Hammera, To nie ta z ostatniej imprezy szkoda
dziadek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 w Tym roku tez jedziemy przez Kraków i 2 godzinne korki? oj tam , ostatni raz przyjemnie było się powkurzać w koreczku - ale przez to cały nasz konwój się rozjechał
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 w Tym roku tez jedziemy przez Kraków i 2 godzinne korki? oj tam , ostatni raz przyjemnie było się powkurzać w koreczku - ale przez to cały nasz konwój się rozjechał pier**le Kraków , jade do katowic , potem na a4 i odbijam na E77
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 w Tym roku tez jedziemy przez Kraków i 2 godzinne korki? oj tam , ostatni raz przyjemnie było się powkurzać w koreczku - ale przez to cały nasz konwój się rozjechał pier**le Kraków , jade do katowic , potem na a4 i odbijam na E77 pier**le legie i warszawiaków nie musisz lecieć do Katowic:wink: jadąc 7mką z Wawy na Kraków odbijasz przed Krakowem za Słomnikami na drogę 773 i jedziesz do Skały. W skale kierujesz się na Kraków drogą 794, w Januszowicach kręcisz w prawo do drogi 94 (przez Giebułtów). Na wyjeździe na 94 kręcisz w lewo i lecisz w stronę Krakowa, po 2km zjeżdżasz na prawo na dodatkowy nowy odcinek obwodnicy Krakowa i lecisz obwodnicą na Zakopane korków na tej drodze dojazdowej do obwodnicy na pewno nie ma i jedziesz dobrym tempem omijasz Kraków i korki... btw za bramki nie będziesz musiał płacić bo jadąc z Katowic do Krakowa zapłacisz 18zł ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ----------
poziek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Kurfa opis zakrętów jakbym jakiś Rzym objeżdżał albo London
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 no Kraków to prawie tak jak Rzym czy Londyn jak zobaczysz na mapke to nie jest tak zle wystarczy wpisać 2 punkty przez które ma prowadzić nawigacja do BT: Skała i Giebułtów i jedynie pilnować zjazdu na obwodnice i na pewno kto ze chce to pojedzie bez zbędnego wytężania mózgu
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 pier**le legie i warszawiaków Mam to samo Mi z Grodziska MAzowieckiego łatwiej polecieć ósemka bo droge znam na pamiec a to tylko 25km dalej niz jakbym jechał siódemką
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 no to piona ! leć tak co by się nie zmęczyć przed BT
Magdalenah Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 czyli koleżanka Zlota nadal bez dowozu , Ania na Lublinek dawaj pierdziel ten Kraków
zlota1977 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 czyli koleżanka Zlota nadal bez dowozu , Ania na Lublinek dawaj pierdziel ten Kraków W Lublinku nie ma lotniska:wink4:
Magdalenah Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 jak nie ma! jest w Łodzi o nazwie Lublinek :grin: albo z Wawy wal na Lodz i nic nie wynajmuj , d...na d...dojedziemy :decayed:
zlota1977 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 jak nie ma! jest w Łodzi o nazwie Lublinek :grin: albo z Wawy wal na Lodz i nic nie wynajmuj , d...na d...dojedziemy :decayed: Madzia tam nie mam polaczenia po drugie z Kr jest blizej a po trzecie wynajem auta 600 zeta to mnie stac?
trepek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak zlota wyladuje w Balicach to moge zgarnac :-)
zlota1977 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak zlota wyladuje w Balicach to moge zgarnac :-) Dzieki ale na Balicach ląduje w czwartek Damy radę, najwyżej na zlot Audi przyjadę Oplem ?
Magdalenah Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 jak nie ma! jest w Łodzi o nazwie Lublinek :grin: albo z Wawy wal na Lodz i nic nie wynajmuj , d...na d...dojedziemy :decayed: Madzia tam nie mam polaczenia po drugie z Kr jest blizej a po trzecie wynajem auta 600 zeta to mnie stac oj tam stać mnie też stać przyjechać Hondą :grin::grin:
Reggi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak zlota wyladuje w Balicach to moge zgarnac :-) Dzieki ale na Balicach ląduje w czwartek Damy radę, najwyżej na zlot Audi przyjadę Oplem To już nie lepiej przyjechać na Poźku ?..lepszy rumak niż opel i siodło ma podgrzewane :grin::decayed:
Arturoo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 :decayed::decayed:....a Ty co tak u niego punktujesz ???? razem jedziecie ,czy jak ??
Rekomendowane odpowiedzi