Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie dało to do myślenia.... może jest sztuczna bo naturalną szlag trafił już dawno:whistling: Ty rozwodnik się nie wypowiadaj Doświadczenie synu doświadczenie.... teoria to nie wszystko Ja się uczę na błędach innych. A tyś już pokazał jak się przed ołtarzem stoi Jak żółtodziób Horni..proponuję mu zrobić zbiorowy okop jajec Albo wuj..on i tak już prawie ujajony przez dziurę więc od ołtarza dzieli go jeden krok :naughty::naughty:
hornet Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie dało to do myślenia.... może jest sztuczna bo naturalną szlag trafił już dawno:whistling: Ty rozwodnik się nie wypowiadaj Doświadczenie synu doświadczenie.... teoria to nie wszystko Ja się uczę na błędach innych. A tyś już pokazał jak się przed ołtarzem stoi Jak żółtodziób Horni..proponuję mu zrobić zbiorowy okop jajec Albo wuj..on i tak już prawie ujajony przez dziurę więc od ołtarza dzieli go jeden krok :naughty::naughty: okop będzie infantylny.... on jeszcze żyje w świecie red tuba
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nie dało to do myślenia.... może jest sztuczna bo naturalną szlag trafił już dawno:whistling: Ty rozwodnik się nie wypowiadaj Doświadczenie synu doświadczenie.... teoria to nie wszystko Ja się uczę na błędach innych. A tyś już pokazał jak się przed ołtarzem stoi Jak żółtodziób Horni..proponuję mu zrobić zbiorowy okop jajec Albo wuj..on i tak już prawie ujajony przez dziurę więc od ołtarza dzieli go jeden krok :naughty::naughty: okop będzie infantylny.... on jeszcze żyje w świecie red tuba
trepkowa Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ciesze sie, ze z kazdym rokiem powiekszaja mi sie zakola
MarianekZg Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ehh... Panowie. Wyrozniamy dwa rodzaje meskiej lysiny. Kazda z tych lysin mowi kobiecie, z jakim kochankiem ma doczynienia wiec wszyscy Ci, co sa bujno uwlosieni na glowie moga byc odbierani przez kobiety za... prawiczkow? Ciesze sie, ze z kazdym rokiem powiekszaja mi sie zakola Niektórzy mówią, że na mądrej głowie włos się nie utrzyma a niektórzy mówią, że to przez kobiece uda ...
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ehh... Panowie. Wyrozniamy dwa rodzaje meskiej lysiny. Kazda z tych lysin mowi kobiecie, z jakim kochankiem ma doczynienia wiec wszyscy Ci, co sa bujno uwlosieni na glowie moga byc odbierani przez kobiety za... prawiczkow? Ciesze sie, ze z kazdym rokiem powiekszaja mi sie zakola Niektórzy mówią, że na mądrej głowie włos się nie utrzyma a niektórzy mówią, że to przez kobiece uda ... bo mają szorstkie
trepkowa Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ehh... Panowie. Wyrozniamy dwa rodzaje meskiej lysiny. Kazda z tych lysin mowi kobiecie, z jakim kochankiem ma doczynienia wiec wszyscy Ci, co sa bujno uwlosieni na glowie moga byc odbierani przez kobiety za... prawiczkow? Ciesze sie, ze z kazdym rokiem powiekszaja mi sie zakola Niektórzy mówią, że na mądrej głowie włos się nie utrzyma a niektórzy mówią, że to przez kobiece uda ... Trepek, nie chciałabym Cię martwić, ale jak tak dalej pódjdzie zosaniesz bez włosa skoro łysiejesz z dwóch powodów
klysek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ehh... Panowie. Wyrozniamy dwa rodzaje meskiej lysiny. Kazda z tych lysin mowi kobiecie, z jakim kochankiem ma doczynienia wiec wszyscy Ci, co sa bujno uwlosieni na glowie moga byc odbierani przez kobiety za... prawiczkow? Ciesze sie, ze z kazdym rokiem powiekszaja mi sie zakola Niektórzy mówią, że na mądrej głowie włos się nie utrzyma a niektórzy mówią, że to przez kobiece uda ... Trepek, nie chciałabym Cię martwić, ale jak tak dalej pódjdzie zosaniesz bez włosa skoro łysiejesz z dwóch powodów masz szorstkie uda
trepkowa Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ehh... Panowie. Wyrozniamy dwa rodzaje meskiej lysiny. Kazda z tych lysin mowi kobiecie, z jakim kochankiem ma doczynienia wiec wszyscy Ci, co sa bujno uwlosieni na glowie moga byc odbierani przez kobiety za... prawiczkow? Ciesze sie, ze z kazdym rokiem powiekszaja mi sie zakola Niektórzy mówią, że na mądrej głowie włos się nie utrzyma a niektórzy mówią, że to przez kobiece uda ... Trepek, nie chciałabym Cię martwić, ale jak tak dalej pódjdzie zosaniesz bez włosa skoro łysiejesz z dwóch powodów masz szorstkie uda Trepek nie narzeka
moskal Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zdrowo Was pogrzało moze niech założa na zlocie KKR czyli "Klubowy Kącik Rozwodnika" :naughty:
poziek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zdrowo Was pogrzało moze niech założa na zlocie KKR czyli "Klubowy Kącik Rozwodnika" :naughty:
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zdrowo Was pogrzało moze niech założa na zlocie KKR czyli "Klubowy Kącik Rozwodnika" :naughty: Śmieszne.. czeka czekaj.. popuściłem ze śmiechu
jarko Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Lista zlotowa zaktualizowana, jak zwykle przy takiej okazji proszę o sprawdzanie w poszukiwaniu błędów. UWAGA: Zostało ostatnie wolne miejsce
Gość cwiara Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zdrowo Was pogrzało moze niech założa na zlocie KKR czyli "Klubowy Kącik Rozwodnika" :naughty: We Wroclawiu na 3 klubowiczow 2 rozwodnikow
ykk Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Lista zlotowa zaktualizowana, jak zwykle przy takiej okazji proszę o sprawdzanie w poszukiwaniu błędów.UWAGA: Zostało ostatnie wolne miejsce Szybko Ciekawe ile bedzie w ostatecznym rozrachunku w tym roku juz nie powinno byc rezygnujacych narzekaczy
slaweq Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Lista zapełniona szybko bo zaliczek wpłacać nie trzeba
jarko Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Stawiam że jak ostatnio pojedzie około 160 osób
poziek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jarek czy możesz dopisać punkt regulaminu o identyfikatorach ?
Rekomendowane odpowiedzi