MAGIC87 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 A promocje beda jakieś ?? w tym roku bedą, ponoc stawiasz kazdemu
bongod Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Ale mówię dla tych co czekają do samego końca a z tym stawianiem to nie wiem bo itak gaz na dojazd na kredyt biorę
MAGIC87 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Ale mówię dla tych co czekają do samego końca a z tym stawianiem to nie wiem bo itak gaz na dojazd na kredyt biorę ja czekam na dopłaty z UNI na hektary:decayed:
bongod Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Hehehe ostatnia szansa na dofinansowanie na kolektory słoneczne mozna by na dachu siknąć i silnika bybtak nie obciazalo oświetlenie
wujek496 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Przeglądam ten wątek i naprawdę byłbym chętny ale już nie wiem czy są jeszcze wolne miejsca???? bo byłbym w stanie nawet dziś zapłacić całość za dwie osoby + córcia ale ona nie płaci bo nie ma 3 lat. Mógłby ktoś mądrzejszy (oczywiście nie obrażając nikogo) lub bardziej zorientowany mi odpowiedzieć. Z góry dziękuję.
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zapisz się do jarko na PW i wpisze Cię na listę rezerwową, znając poprzednie edycji na pewno ktoś jeszcze się wycofa i zrobią się wolne miejsca Jeśli do 28.02.2014 nie zostaną wpłacone zaliczki to również osoby będą skreślane z powyższej listy
moskal Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 kazdy wyczekuje do konca:decayed:, ja po prostu zapłace za całosc i większosc pewnie tak zrobi Jarko to chyba ostatnio przed swietami aktualizował liste z wpłatami
wujek496 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zapisałem już całą rodzinkę na pw. Ale podpowiedz mi kolego, czy jak zapłacę całość w tym tygodniu to będę miał zagwarantowany wjazd na zlock? Bo nie chcę się bawić w te zaliczki. Chciałbym zapłacić całość i mieć spokój.
wujek496 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 to wiem ale chciałbym mieć pewność, że zabiorę rodzinką do Bukowiny
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Nikt Ci w tej chwili nie da gwarancji bo jeśli wszystkie osoby z ogólnej listy zapłacą zaliczki i później resztę to może braknąć miejsca.
wujek496 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 no widzisz i teraz rób co chcesz... ale czy jak ja zaryzykuje i w tym tygodniu zapłacę od razu wszystko, no i tamci z tej listy podstawowej zrobią wpłaty i dla mnie zabraknie miejsca, to czy będę miał zwróconą kasę????
Arkadiush Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 No miejsca chyba zawsze jest może ktos się wykruszy z listy... zobacz ile masz nie wpłaconych jeszcze
wujek496 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 napisałem do Jarka. Mam nadzieję że mi coś doradzi Pozdrawiam i mam nadzieje że do zobaczenia.
Majkel Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Jedno z miejsc na liście juz ja zwolniłem, pisałem dzisiaj pw Jarkowi żeby mnie wykreślił,co bym miejsca nie blokował - niestety nie dam rady w tym roku Wujek, możesz być raczej pewny że pojedziesz z całą rodzinką, w sobote zwolni się sporo miejsc na liście
moskal Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 no widzisz i teraz rób co chcesz... ale czy jak ja zaryzykuje i w tym tygodniu zapłacę od razu wszystko, no i tamci z tej listy podstawowej zrobią wpłaty i dla mnie zabraknie miejsca, to czy będę miał zwróconą kasę???? Kase ci zwroci
Rekomendowane odpowiedzi