klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Czy jestes gotowy na zwrot zaliczek ?? :naughty: jak ja juz całosc zapłaciłem:facepalm: no to sobie pojedziesz no trudno
dziadek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa czyli wszyscy będą siedzieć u moskala?
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa czyli wszyscy będą siedzieć u moskala?
poziek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Czy jestes gotowy na zwrot zaliczek ?? :naughty: Zadatku partnerze, zadatku - na tym można jeszcze zarobić
moskal Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Czy jestes gotowy na zwrot zaliczek ?? :naughty: Zadatku partnerze, zadatku - na tym można jeszcze zarobić
MAGIC87 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa czyli wszyscy będą siedzieć u moskala? jakies Panienki zalatwi?
Suli Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa To co ?......tylko ZK pojedzie ...nie wierzę Ekhm... chyba raczej sam Prezes:whistling:
rafalekx Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ja mam nadzieje ze śniegu nie będzie przed 20-stym zamierzam założyć lato i wyjeżdżam na tydzień a wracam w czwartek wieczorem 27-ego wiec jakby co to nie mam jak założyć zimy przed wyjazdem do BT Ja jadę na letnich chyba że coś się zmieni aczkolwiek dziś w pogodzie było że ciepło do końca marca:whistling:Bukowina Tatrzańska - Prognoza pogody dla Bukowina Tatrzańska, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl Co do pogody... Moja znajoma wczoraj wróciła z Bukowiny i w poniedziałek/wtorek było bez śniegu a wczoraj napadało 10 cm... więc z tymi planami co do kół poczekam na tydzień przed Bukowiną
dziadek Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Moja znajoma wczoraj wróciła z Bukowiny i w poniedziałek/wtorek było bez śniegu a wczoraj napadało 10 cm... więc z tymi planami co do kół poczekam na tydzień przed Bukowiną ja nie mam takiego komfortu - wyjeżdżam i albo zostawiam zimę lub zakładam lato - muszę postanowić do 20-ego
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja pojadę na zimówkach, przezorny zawsze ubezpieczony jak wrócę założę lato pamiętam zeszłego roku z fot ile śniegu przybyło
secio84 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ja juz mam lato ale na wyjazd beda zimowki
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja tam zobaczę jeszcze......na jakich gumach ......pojedzie siemian ....... znowu będę robił jako balast z tyłu więc reszta na Jego głowie
Artur82 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja pojadę na zimówkach, przezorny zawsze ubezpieczony jak wrócę założę lato pamiętam zeszłego roku z fot ile śniegu przybyło Józek to jedziemy razem na zimie No i ja zapodaj nowe sprzęgło bo w zeszłym roku Młody Krzyczał sprzeglo...A ja mu nie mam
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Dokładnie jedziemy na zimie, tylko Ty masz ładniejszą zimę niż ja lato
A4-Tomek Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ja się będę turlal na zimie. W górach różnie bywa. Dwa lata temu większość wie co było. W piątek pięknie a w niedzielę rano trochę śniegu i chyba koło zera na osce
Artur82 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Dokładnie jedziemy na zimie, tylko Ty masz ładniejszą zimę niż ja lato chcesz mogą być Twoje oczywiście za odpowienie pieniądze... ....a tak poważnie to nie mogę już się doczekać
stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Dokładnie jedziemy na zimie, tylko Ty masz ładniejszą zimę niż ja lato chcesz mogą być Twoje oczywiście za odpowienie pieniądze... ....a tak poważnie to nie mogę już się doczekać to co Ty tam masz na zimie? pytam z ciekawości, bo na Śląsku jest takie ciśnienie na koło, że byle B5 ma 18" zimowe o lecie nie wspominam
Artur82 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Dokładnie jedziemy na zimie, tylko Ty masz ładniejszą zimę niż ja lato chcesz mogą być Twoje oczywiście za odpowienie pieniądze... ....a tak poważnie to nie mogę już się doczekać to co Ty tam masz na zimie? pytam z ciekawości, bo na Śląsku jest takie ciśnienie na koło, że byle B5 ma 18" zimowe o lecie nie wspominam 18" s-line et 33 tu u nas w kuj-pom patrza na mnie jak na g...ka ze na takim kole latam zimą
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Dokładnie jedziemy na zimie, tylko Ty masz ładniejszą zimę niż ja lato chcesz mogą być Twoje oczywiście za odpowienie pieniądze... ....a tak poważnie to nie mogę już się doczekać to co Ty tam masz na zimie? pytam z ciekawości, bo na Śląsku jest takie ciśnienie na koło, że byle B5 ma 18" zimowe o lecie nie wspominam 18" s-line et 33 tu u nas w kuj-pom patrza na mnie jak na g...ka ze na takim kole latam zimą ........u nas to seria
Rekomendowane odpowiedzi