jarko Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 pantoflarze j**ane Żółtodzioby. pierwsza zasada zlotowca : "na zlot nie bierze sie swojej dziewczyny/żony/konkubiny/narzeczonej" (nie mylic z osoba towarzyszącą bo to 2 rozne sprawy). Ja z własnego doswiadczenia powiem tyle , ze raz rowniez popełniłem ten błąd i wziałem kobiete na zlot, i o ile moja raczej na wszystko mi pozwala to i tak mi w sumie przeszkadzała Bzdury
wujek496 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Bardzo mądre słowa moskalu i również się z tym zgadzam ale jak to mówią słowo się rzekło i zaproponowałem wyjazd żonie hmmmmm mam nadzieję że nie będę żałował. Ale mam również nadzieję że będzie nam dane posiedzieć tak szczerze i pogaworzyć i wymienić się doświadczeniami z tego co widzę to lubisz to samo co ja Pozdrawiam. Także dogadamy się!!!!!!
moskal Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Bzdury chcesz w tym roku wjechać z tortem czy wolisz przespać ten moment ?? :naughty::naughty: ---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- Bardzo mądre słowa moskalu i również się z tym zgadzam ale jak to mówią słowo się rzekło i zaproponowałem wyjazd żonie hmmmmm mam nadzieję że nie będę żałował. Ale mam również nadzieję że będzie nam dane posiedzieć tak szczerze i pogaworzyć i wymienić się doświadczeniami z tego co widzę to lubisz to samo co ja Pozdrawiam. Także dogadamy się!!!!!! spoko
poziek Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Bzdury chcesz w tym roku wjechać z tortem czy wolisz przespać ten moment ?? :naughty::naughty: ŁO KUREFFFFA !!!!!!!!!!!! :polew::polew:
ykk Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Bzdury chcesz w tym roku wjechać z tortem czy wolisz przespać ten moment ?? :naughty::naughty: ŁO KUREFFFFA !!!!!!!!!!!! :polew::polew: Chcesz wyskoczyc z tego tortu?
jarko Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Bzdury chcesz w tym roku wjechać z tortem czy wolisz przespać ten moment ?? :naughty::naughty: Nie ma opcji, żona mnie będzie pilnować
Artur82 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 pantoflarze j**ane Żółtodzioby. pierwsza zasada zlotowca : "na zlot nie bierze sie swojej dziewczyny/żony/konkubiny/narzeczonej" (nie mylic z osoba towarzyszącą bo to 2 rozne sprawy). Ja z własnego doswiadczenia powiem tyle , ze raz rowniez popełniłem ten błąd i wziałem kobiete na zlot, i o ile moja raczej na wszystko mi pozwala to i tak mi w sumie przeszkadzała Moskal...może nie właściwa kobieta (oczywiście żart) Ja ostatnio się kapnąłem, że bawimy się "osobno" po godzinie i wszystko grało ---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ---------- Bzdury chcesz w tym roku wjechać z tortem czy wolisz przespać ten moment ?? :naughty::naughty: Nie ma opcji, żona mnie będzie pilnować bo masz właściwą kobietę u boku
moskal Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Moskal...może nie właściwa kobieta (oczywiście żart) niee , bardziej chodzi o to , ze ja duzo zwiedzam i nie chciałobymi sie wszedzie jej ciagać o 3 godzinnym staniu przy piłkarzykach nie wspomne :naughty:
MAGIC87 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Moskal...może nie właściwa kobieta (oczywiście żart) niee , bardziej chodzi o to , ze ja duzo zwiedzam i nie chciałobymi sie wszedzie jej ciagać o 3 godzinnym staniu przy piłkarzykach nie wspomne :naughty: lubisz miec drązek w dłoni i obracac w prawo i lewo? aaaa i jeszcze do przodu i to tyłu
Artur82 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Moskal...może nie właściwa kobieta (oczywiście żart) niee , bardziej chodzi o to , ze ja duzo zwiedzam i nie chciałobymi sie wszedzie jej ciagać o 3 godzinnym staniu przy piłkarzykach nie wspomne :naughty: eee Moskal spoko...Moja Monika prowadzi się sama i nawet pies za nami biega ale lekko pies nie ma dwóch pijaków gonić
KrzysiekA4 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Widzisz Krzysiek moja połowica lubi chlapnąć ale znowu nie znosi palenia pod każdą postacią. I weź im tu dogodź hehehehe. Nie ma źle temat dogadany:grin:
jarko Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Moskal...może nie właściwa kobieta (oczywiście żart) niee , bardziej chodzi o to , ze ja duzo zwiedzam i nie chciałobymi sie wszedzie jej ciagać o 3 godzinnym staniu przy piłkarzykach nie wspomne :naughty: Co Ty ją do nogi przywiązujesz ? Sama zajęcia sobie nie znajdzie ?
moskal Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Sama zajęcia sobie nie znajdzie ? nie wiem i raczej sie juz nie przekonam
Kolkov Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Sama zajęcia sobie nie znajdzie ? nie wiem i raczej sie juz nie przekonam Znajdzie, w domu razem z moją pewnie
moskal Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Moskal...może nie właściwa kobieta (oczywiście żart) niee , bardziej chodzi o to , ze ja duzo zwiedzam i nie chciałobymi sie wszedzie jej ciagać o 3 godzinnym staniu przy piłkarzykach nie wspomne :naughty: lubisz miec drązek w dłoni i obracac w prawo i lewo? aaaa i jeszcze do przodu i to tyłu uwielbiam :naughty: ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:18 ---------- Sama zajęcia sobie nie znajdzie ? nie wiem i raczej sie juz nie przekonam Znajdzie, w domu razem z moją pewnie
trepkowa Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Jak Magic87 nie ma innych planów to mogę być z nim w pokoju :-) Jak rok temu.A4-TOMEK - spokojnie, coś obalimy ale to bedziem sie zmieniac? bo ja jade z kumpela:naughty: klepiesz po plechach jak w Wrestling i zmiana? ( wchodzi drugi) No popatrz trepek... jeszcze mnie nie znają a już chcieliby się z Toba wymieniać Zwierzałeś się komuś czy jak?
trepek Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Jak Magic87 nie ma innych planów to mogę być z nim w pokoju :-) Jak rok temu.A4-TOMEK - spokojnie, coś obalimy ale to bedziem sie zmieniac? bo ja jade z kumpela:naughty: klepiesz po plechach jak w Wrestling i zmiana? ( wchodzi drugi) No popatrz trepek... jeszcze mnie nie znają a już chcieliby się z Toba wymieniać Zwierzałeś się komuś czy jak? Oj tam... bo mi jeszcze Ciebie podbiorą ;-)
Artur82 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Panowie gdzieś w wątku się już przewinęło ale nie wiem czy na poważnie czy nie...więc powtórzę pytanie: Czy w czwartek będzie coś organizowane? No i jeśli pojedzimy w czwartek to co wchodzi w koszt doby??
dziadek Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Panowie gdzieś w wątku się już przewinęło ale nie wiem czy na poważnie czy nie...więc powtórzę pytanie:Czy w czwartek będzie coś organizowane? No i jeśli pojedzimy w czwartek to co wchodzi w koszt doby?? nocleg
Artur82 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Panowie gdzieś w wątku się już przewinęło ale nie wiem czy na poważnie czy nie...więc powtórzę pytanie:Czy w czwartek będzie coś organizowane? No i jeśli pojedzimy w czwartek to co wchodzi w koszt doby?? nocleg ze sniadaniem??
Rekomendowane odpowiedzi