slaweq Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie gdzieś w wątku się już przewinęło ale nie wiem czy na poważnie czy nie...więc powtórzę pytanie:Czy w czwartek będzie coś organizowane? Każdy indywidualnie organizuje sobie czas.
Artur82 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Ja to lubie mieć żonę obok jak płyne bo podobne ilości spożywa jak ja (litra walimy we dwójkę conajmniej plus bro ) a potem jeszcze nnie choluje do domu . Rano wstaje szklanka wody i robi mi sniadanko a ja kaca mam przeokropnego . Ona to zero kaca nie wiem jak to możliwe i jak tu jej nie kochać i nie zabierać na melanże hahahaha widocznie ćwiczy jak Ty jesteś w pracy
bongod Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Cwiczy razem ze mną ale uczeń pokonał mistrza z tego wychodzi może z racji bycia psychologiem ma mocną głowę
MAGIC87 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Ja to lubie mieć żonę obok jak płyne bo podobne ilości spożywa jak ja (litra walimy we dwójkę conajmniej plus bro ) a potem jeszcze nnie choluje do domu . Rano wstaje szklanka wody i robi mi sniadanko a ja kaca mam przeokropnego . Ona to zero kaca nie wiem jak to możliwe i jak tu jej nie kochać i nie zabierać na melanże hahahaha https://www.youtube.com/watch?v=H5mzTWEUcIE&hd=1 skoro pije jak Ty , to i w domu pewnie takie zasady panują
bongod Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Niestety tak nie mam . ---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:13 ---------- Ogolnie wyznajemy zasade ,, rzadko , ale porządnie '' . Mała ilość alko nas usypia .
Artur82 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Jarko wiesz może ile wczesniej trzeba rezerwować na pokój dzień przed i dzień po
Artur82 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Im wcześniej tym lepiej. no ok ale na jakie pokoje??
jarko Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 UWAGA! W wątku informacyjnym macie przydziały do pokoi. Na wszelakie uwagi czekam do jutra do wieczora i puszczam do ośrodka. Chciałbym również serdecznie podziękować osobom, które zgodziły się nie być same w pokoju dzięki czemu pozostali mogli otrzymać jakże upragnioną dwójkę. W ramach podziękowań dla nich od "dwójkowiczów" myślę że skromna banieczka byłaby miłym gestem wdzięczności...
Wihajster Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Wyzej sie k**wa nie dało ??? jak bys dał koperte było by wyżej
jarko Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Wyzej sie k**wa nie dało ??? To za to grożenie na PW
poziek Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 I PIĘTRO 14 :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Chciałem powiedzieć, że chrapię !
Kolkov Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Wyzej sie k**wa nie dało ??? To za to grożenie na PW To nie groźba, to zaproszenie
Arturoo Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 bud A I piętro ????? na prawdę z nimi wszystkimi w tak bliskiej okolicy...?????????????? ja pieprzę......
A4-Tomek Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Ja pierniczę jestem w pokoju z Guregoru i jego bracikiem :polew: Ogólnie nie ma źle :naughty: pierwsze piętro to przynajmniej mniej schodów do pokonania na bani
Rekomendowane odpowiedzi