Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Regeneracja naprawa felg Slask

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w tytule szukam sprawdzonej firmy zajmującej się regeneracją prostowaniem itd. felg aluminiowych na Sląsku.

Dziekuje pozdrawiam.

Opublikowano

Gdzieś w Pawłowicach podobno najlepiej prostują. Mój szwagier tam jeździ i sobie chwali już klika bardzo pogiętych felg mu idealnie naprostowali. Jak chcesz mogę załatwić adres.

Opublikowano
Gdzieś w Pawłowicach podobno najlepiej prostują. Mój szwagier tam jeździ i sobie chwali już klika bardzo pogiętych felg mu idealnie naprostowali. Jak chcesz mogę załatwić adres.

W tym problem ze mam komplet w bardzo dobrym stanie tylko jedna jest lekko drasnieta na rancie nie mam pojęcia czy będę musial zregenerować caly komplet czy tylko ta jedna nie wiem czy będzie jakas roznica jak zrobie jedna czy od razu ciachnąc komplet??Jeśli to nie problem poproszę o adres.:wink:

Dzieki pozdrawiam:thumbup1:

Opublikowano

ja dawalem do regeneracji i malowania do

Mikołowa na ul.Pszczyńską 112 ,ale nie powiem zebym jakos był strasznie zadowolony a zapłaciłem 550zł za komplet.Może po prostu oczekiwałem ze fele beda jak nowe.

Opublikowano
ja dawalem do regeneracji i malowania do

Mikołowa na ul.Pszczyńską 112 ,ale nie powiem zebym jakos był strasznie zadowolony a zapłaciłem 550zł za komplet

To dziwne już slysze chyba trzecią opinie nie zbyt dobrą o tym gościu z Mikolowa .A jak to jest z odcieniem(kolor) felgi czy jest chociaż trochę podobny do orginalu czy nie ma co liczyc na to??Sorry za moje banalne pytania ale nie znam się na tym za bardzo i dlatego pytam.

Ale dzięki za odzew.

Pozdrawiam:wink:

Opublikowano

Co do naprawy jednej felgi szwagier wjechał w nocy w studzienke na której nie było kratki felga mocno pogieta dał do prostowania jedną felge i idealnie zrobili dal tylko jedną do naprawy.

Opublikowano
Co do naprawy jednej felgi szwagier wjechał w nocy w studzienke na której nie było kratki felga mocno pogieta dał do prostowania jedną felge i idealnie zrobili dal tylko jedną do naprawy.

Zobacze jaki będzie koszt przy komplecie jeśli nie duzy to zrobie wszystkie i po problemie.

Dzieki pozdrawiam.

Opublikowano

Wyprostować mogą 1 a reszte możesz dać wyczyścić i pomalować żeby miały taki sam kolor

Opublikowano

W wodzisławiu masz 2 firmy jedna na ulicy jastrzebskiej "Matuszczyk" drogo ale robota profi widac po zapleczu zakladu

2 w czyzowicach 2km od Wodzisławskiego rynku " Przydomowy zaklad " ale mozna smialo polecic za pospawanie 17 wraz z prostowaniem 100zł

W Rzuchowie firma alumetig i tu chyba nie ma co wyjasniac :wink: Polecam !

Opublikowano
Wyprostować mogą 1 a reszte możesz dać wyczyścić i pomalować żeby miały taki sam kolor
W wodzisławiu masz 2 firmy jedna na ulicy jastrzebskiej "Matuszczyk" drogo ale robota profi widac po zapleczu zakladu

2 w czyzowicach 2km od Wodzisławskiego rynku " Przydomowy zaklad " ale mozna smialo polecic za pospawanie 17 wraz z prostowaniem 100zł

W Rzuchowie firma alumetig i tu chyba nie ma co wyjasniac :wink: Polecam !

Dzieki wielkie.Pozdrawiam