bober882 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Witam Szanownych kolegów z Podlasia Poszukuję fachowca bądź specjalistę który zajmuje się naprawą liczników w Białymstoku bądź okolicach. Bądź osoby która zmieniała 1/2 FIS'a na Full FIS'a. Mam problem z licznikiem Jaeger który nie wskazuje poziomu paliwa i temperatury płynu chłodzenia. Wielu elektryków u których byłem w Białymstoku umywa ręce i nie chce podjąć się naprawy, może któryś z Szanownych kolegów tym się zajmuje i chce zarobić i pomóc?? Pozdrawiam i Dziękuję za wszelkie kontakty do elektryków i specjalistów. ---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ---------- Halo Halo Halo koledzy??!! Czy nikt nie słyszał o takich fachowcach??
powaguspisz Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Zapytaj się Stefana z Supraśla. On Vagi robi, naprawia sterowniki itp,. zna kodowanie może on Ci coś doradzi, bądź pomoże.
skazany na audi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 kup na allegro licznik VDO.Ostatnio tez borykalem sie z moim Magneti Marelli.Zle wskazania paliwa,walniety obrotomierz...Po wymianie na anglika i benzyne! i odpowiednim przekodowaniu (pomoc kolegow z naszego forum) wszystko dziala.
Bursztyn Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 WITAM MAM TEN SAM PROBLEM Z LICZNIKIEM JAEGERA CHCIAŁABYM WYMIENIĆ NAPEŁNY FIS PROSZĘ O POMOC
Skyline93 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Cześć, odświeżam ze względu na defekt w zegarach https://a4-klub.pl/index.php?/topic/260818-licznik-jaeger-czy-podejdzie-vdo/page-7(przed ostatni post). Możecie polecić kogoś, kto to ogarnie?
Rekomendowane odpowiedzi