Skocz do zawartości
IGNOROWANY

kurs autodetalingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czy ktoś z forumowiczow orientuje się czy gdzieś w krakowie bądź okolicach są organizowane kursy autodetalingu, choć najbardziej zależy mi na mechanicznym polerowaniu i konserwacji lakieru. Z góry dziękuję za wszystkie informacje

Opublikowano

Najblizej Warszawa - CarSpa prowadzi.

Opublikowano

Dzięki wielkie, jednak jak by ktoś miał jeszcze jakieś informacje gdzieś bliżej będę wdzięczny. Ale mimo wszystko dzięki za informacje

Opublikowano

Zapytaj w DetailKing - Katowice, obiło mi się o uszy że chyba prowadzą jakieś szkolenia.

Opublikowano

Rota auto magic Warszawa

ale kraków.... Zadzwoń do Piotrka z Kurodetailing

Opublikowano

Detailingservice czyli dawne Kuro Detailing masz w Wieliczce. Gość mocno ogarnia temat i myślę, że z nim możesz pogadać ;)

Opublikowano

Z tym detailking sobie odpuśćcie ;)

Pod nimi kryje się tzw. Eco Myjnia, gdzie tak na prawdę o detailingu wiedzą mało, prędzej o valetingu i delikatnym odświeżeniu pojazdu. Dużo nie brakło a otworzył bym działalność pod nimi jako franczyza, całe szczęście że w odpowiednim momencie dałem sobie z tym spokój ;)

Opublikowano

w Zawierciu organizują kursy , sam chce w wakacje zrobić :)

tu masz maila : [email protected] ( 3 dniowy bodajże + certyfikat )

w Warszawie jest Kanar jeszcze :)

Opublikowano

Czy ktos z was byl na takim szkoleniu czy same samouki ??

Opublikowano

Ktoś coś wie o Krakowie czy organizuje ktoś jeszcze poza detalingserivce ? ( daty ustalonej nie mają wstępne plany na zime ) chęcie z kimś dołącze na kurs :)

Opublikowano

Podłączając się chciałbym zapytać czy ktoś zna i może podzielić się opinią o firmie Shine Factory Warszawa, (3dni/2os/3tys) ?

Opublikowano

Szkolenie było by ciekawe, ale pewnie samozaparciem, zaangażowaniem i czasem dojdzie się do najlepszych efektów :)

Opublikowano

tez jestem zainteresowany takim kursem w Krk;) bylby ktos zainteresowany? zawsze to razniej;)

Opublikowano

Może nie Krk, ale jak szkolenie to w Kanar Customs

w Krk ma coś być u Piotrka , tylko jakoś nie możne wyznaczyć terminu wiem że zapewniał mnie że szkolenie się odbędzie przełom stycznia/lutego więc zobaczymy musze do niego zadzwonić jakoś po 10-12 lutym

Opublikowano

Jakiś ruch w temacie szkolenia u Kuro? Jestem samoukiem więc wiem że człowiek całe życie się uczy :decayed: A Piotrek był dla mnie od początku wzorem - choć sam nawet o tym nie wie :grin: