Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Morska Quattro - Na razie bez większych modów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Widziałem ją jakoś na 2-3 miesiące i nawet mi się spodobała tylko szkoda że jeszcze wtedy nie miałem hajsu bo prawdopodobnie teraz jeździłbyś B7 :D

a cd tego co napisałem to bardziej w temacie spotów trzeba pisać :)

Opublikowano

co najlepsze w czasie gdy była na allegro miałem lekką stłuczkę tzn Pani Policjantka obszorowała mi zderzak z przodu czekałem na odszkodowanie i dlatego tylko nie sprzedałem. Ale i Twoja ładna aby sie nie sypała co ci moge poradzić to jest ,,Q'' więc przed zimą sprawdź od razu mocowanie amora z tyłu jest on przykręcony do takiej wytłoczki a dopiero ona do karoserii i niestety te wytłoczki lubią ,,Gnić'' lepiej za wczasu ogarnąć to zaimpregnować przed zimową solą :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Wszystko było sprawdzane i robione w ASO Skody więc jest bez lipy . Wiem że tam zrobią i zrobili dobrze bo mamy 3 skody w rodzinie i nie ma lipy każda jest robiona jak należy :)

Aczkolwiek dzięki za info . Cała konserwacja jest wporządku :) cd mojej audi ... na zdjęciach nie wygląda tak jak na real . na real ten kolor o wiele lepiej wygląda . Jak jechałem ją kupować to kolorem zachwycony nie byłem ale jak już na żywo ujrzałem to inna baja :)

---------- Post dopisany 13-03-2014 at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2013 at 20:12 ----------

Trochę mnie tu nie było :) Tak więc Audi trzyma się dobrze lecz i trochę było zrobione od czasu ostatniego update'a lecz tylko z mechanicznych / eksploatacyjnych rzeczy : dwa dolne wahacze przednie tzw banany , cztery wahacze na tyle , tuleje i poduszka dyfra . Tydzień temu nowe klocki na przodzie (tarcze w za***istym stanie a tył jak klocki się zjeżdzą to komplet tarcz i klocków pójdzie)

Co by więcej strasznie zaczęła mnie denerwować ta różnica odcienia błotnik > drzwi . Zamierzam coś z tym zrobić lecz znajomy mechanik-lakiernik nie pocieszył mnie gdyż mówi , że ktoś po prostu odcień źle dobrał i oprócz ponownego lakierowania nic nie da się z tym zrobić ...

Maska przednia była wyklepana - strasznie w oczy się nie rzuca ale jak się przyjrzeć to widać .

Z pierdółek to uruchomiłem półkę tył (wkońcu) i dołączył do niej sub nokia

Teraz plany jakie w najbliższym czasie będą zrealizowane ( szału nie będzie bo się uczę a hajs na mody to tylko to co sam zarobię dorywczo bo nie będę od Ojca na takie pierdoły brał ) tak więc :

-> Zabudowa suba fabrycznego pięknie i ładnie seryjnie w bok - boczek już mam więc pewnie w ten weekend

-> Podświetlenie nóg przód jak i tył w ledach - zobaczymy jak to wyjdzie

-> Na dalszej perspektywie planowany jest jakiś detailing wraz z polerką lakieru

-> Chip na 140 kuca (nie , nie z allegro) i wycięcie kata ( na okolice wakacji )

I na te najbliższe pół roku pewnie dość

Potem się okaże czy dalej będą mody ( tym razem grubsze ) czy będzie sprzedaż 1.9 i przesiadka na 2.8 :)

Jeżeli za rok nie sprzedam Jej to będą następujące mody :

->16" koło S'line z b6 coś takiego Oryginalne felgi AUDI A4 A5 A6 A8 S-Line 16'' 4G0 (4000007315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak dla mnie piękne :) do tego oponki na lato ok 215/55

->Ciemne szyby na tyle

->Ogarniecie lakierki na tip top tzn błotniki , maska

->Xenonik na pewno wpadnie razem ze spryskami

->Listwy progowa S line

Po prostu aby była piękna i nie zwieśniaczona ;)

Opublikowano

Sciema szyba wszedzie albo w ogole, rzucenie folii w sedanie tylko na tyl to wiesniactwo :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli już to nie będzie folia tylko szybki do pieca pójdą . Tył zrobię 75% a przód 30% tak aby policeman'y nie mogli mi nic zrobić

I wiem ile kosztuje wrzucenie do pieca szybek :)

ps Kowi nie jest u Ciebie twardo na 17 ? ile zawieszenie wytrzymuje ?

Opublikowano

powiedz ile u ciebie piecowe przyciemnianie kosztuje i czy dają wkładkę do dowodu czy wbijają w dowód atest żeby psiarnia się nie czepiała

Opublikowano
  • Autor

chudy tak dokładnie to nie wiem ale okolice tysiąca (chyba) za tył . Jak chcesz konkretniej wiedzieć to na dniach podlecę zapytam

Opublikowano
Jeżeli już to nie będzie folia tylko szybki do pieca pójdą . Tył zrobię 75% a przód 30% tak aby policeman'y nie mogli mi nic zrobić

I wiem ile kosztuje wrzucenie do pieca szybek :)

ps Kowi nie jest u Ciebie twardo na 17 ? ile zawieszenie wytrzymuje ?

ja mam 18ki i na ten sezon setup bardzo twardy, mozna wkońcu jeżdzić pewnie z załadunkiem:wink:

Opublikowano

Ładny kolor no i Q:banan:

Opublikowano

no jak możesz to się dowiedz,sam dwie przednie szyby w drzwiach, tył to folią okleję a i zapytaj się czy jakąś wkładkę do dowodu dają

Opublikowano
  • Autor

Kowi a jak dlugo ogólnie masz gwint już? To prawda że bardziej wahacze Cierpią przez to ?

kkam - ładny to On będzie jak pełen detaling przejdzie ale dzięki :)

chudy - po niedzieli polecę zapytam i dam znać :)

Opublikowano

oki dzięki bardzo

Opublikowano
  • Autor

Wypadało już zmienić opony na letnie więc postanowiłem zrobić małą przymiarkę do 17" i powiem tak - na seryjnym zawieszeniu dla mnie za***iście się jeździ .

Opona 215/50

Na takiej feli samochód już całkiem inaczej wygląda :)

uv98.jpg

Polerka lakieru + dobra fela i już autko pięknie by wyglądało ;)

da37.jpg

Wcześniej nie doceniałem tego koloru . Dopiero przy dobrej feldze Audi naprawdę ładnie się prezentuje

t23a.jpg

Koło z bliska

om19.jpg

A tu już powrót do gorzkiej rzeczywistości :( Aż z bólem serca zakładałem te 15" :(

5sut.jpg

Opublikowano

Kolor nietypowy, pewnie w sloncu dopiero nabiera blasku ;) Jesli chodzi o kola to moim zdaniem te 17 wieja tandeta, dodatkowo jeszcze profil nietypowy :rolleyes: Jak juz szukac 17 to pokusilbym sie o lepszy wzor i na to opony 225/45 jesli chcesz miec tak jak fabryka dala ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Te 17" to była tylko przymiarka . Swoje koło kupie dopiero za rok i będę chyba celował w ori audi 17" te 5 ramienne .

Kolor dopiero po pełnym detalingu pokaże pazur bo na razie to jest nic :)

---------- Post dopisany 03-04-2014 at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany 23-03-2014 at 17:23 ----------

Co o tym myślicie ?

TURBO TIMER - HKS - TYP 0 - RED WHITE BLUE - WAWA (4110417958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.